Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Uusi EU-projekti sukeltaa syvänmeren pohjaan

PharmaSea aikoo kerätä arvokasta tietoa mm. syvänmeren sienistä ja bakteereistaJopa 9,5 miljoonaa euroa on investoitu projektiin, jossa eri EU-maiden tutkijoista koostuva ryhmä aikoo kerätä aiemmin koskemattomilta syvänmeren pohja-alueilta mutaa ja sedimenttiä ja tutkia niiden potentiaalia kosmetiikkateollisuudelle.

Aiemmin on kerätty ja tutkittu vain kourallinen näytteitä syvänmeren haudoista, joten projekti tulee olemaan mullistava.

Nelivuotiseksi määritelty "PharmaSea" -projekti tuo yhteen 24 teollisuuden, tiedeyhteisön ja muiden yhteisöjen tutkijaa yhteensä neljästätoista maasta ja keskittyy tutkimaan, kehittämään ja kaupallistamaan uusia bioaktiivisia yhdisteitä meren eliöistä, kuten syvänmeren sienistä ja bakteereista sekä arvioi niiden soveltamismahdollisuuksia kosmetiikassa.

Lisätiedot: PharmaSea

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Uusi EU-projekti sukeltaa syvänmeren pohjaan