Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Dermalogica jälleen voittoon InStyle Best Beauty Awards -gaalassa

Dermalogica jälleen voittoon InStyle Best Beauty Awards -gaalassaJoka vuosi InStyle -lehden ammattilaiset sekä kauneusalan asiantuntijat muodostavat paneelin ja pistävät alan tuotteet paremmuusjärjestykseen. Dermalogica ei tällä kertaa voittanut ainoastaan eri kategorioita vaan sai kolme tuotteen myös arvostettuun Hall of Fameen.

Dermalogica on osallistunut Best Beauty Awards -gaalaan jo monena vuonna, itse asiassa jo niin monena, että kolme Dermalogican tuotetta on nyt nostettu arvostettuun Hall of Fameen.

Hall of Fame on kunnianosoitus sellaisille tuotteille, jotka ovat voittaneet Best Beauty Awardseissa saman kategorian vähintään kolmena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna kun Daily Microfoliant®, Active Moist ja Overnight Clearing Gel -tuotteet ovat arvostetun Hall of Fame tittelin kantajia.

"Tuntuu kuin olisit saanut kasvohoidon ammattilaiselta", luonnehti ihoammattilainen Carina Coen parhaan kasvojen kuorintavoide kategorian voittaneesta Daily Microfoliant® tuotteesta. Meikkitaitelija ja varsinainen alan guru Liz Martins kehui paras näppylähoito kategorian voittaneen Overnight Clearing Gel tuotteen olevan hänen "salainen ase näppylöitä vastaan" ja meikkitaiteilija Caroline Frazer mainitsi parhaan normaalin ja öljyisen ihon kosteuttajan kategorian voiton vieneen Active Moist -tuotteen olevan "lähes huomaamaton, mutta silti erittäin voimakkaasti kosteuttava".

Suomessa Dermalogicaa edustaa PR-Cosmetic Oy

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Dermalogica jälleen voittoon InStyle Best Beauty Awards -gaalassa