Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Shiseido löysi uuden ripsien kasvua voimistavan ainesosan

Japanilainen kosmetiikkajätti Shiseido on ripsiin keskittyvien tutkimuksiensa ansiosta löytänyt uuden silmäripsiä voimakkaasti kasvattavan ainesosan.

Human hair cycle (Kuva: Shiseido)

Lukuisien silmäripsiä ja niiden pituuteen vaikuttaviin tekijöihin keskittyneiden tutkimusten päätteeksi, Shiseido on saanut vahvistuksen yleiselle käsitykselle, että silmäripsien pituus on riippuvainen yksilökohtaisesta ripsien elinkaaresta.

Growth Rate of Eyelashes (Kuva: Shiseido)Japanilainen kosmetiikkayhtiö teki tutkimuksissaan kuitenkin uuden löydön, sillä yhtiö testasi lähes kahdensadan erilaisen kasviuutteen vaikutusta stimuloimalla karvatupen soluja. Shiseidon mukaan erityisesti kiinanjujuba (Zizyphus jujuba) hedelmä tuotti parhaimmat tulokset.

Kiinanjujuban vaikutukset demonstroitiin neljän kuukauden jatkuvaa käyttöä vastaavissa laboratoriotesteissä. Varsinaiset viralliset tulokset tullaan julkaisemaan Japanese Society of Anti-Aging Medicine järjestön vuosittaisessa tapahtumassa kesäkuussa 2013.

Lähde: Shiseido

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Shiseido löysi uuden ripsien kasvua voimistavan ainesosan