Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Baborin kosteusvoide NewBeautyn suosikki

Babor Skinovage PX Vita Balance Daily Moisturizing CreamMaineikas yhdysvaltalainen NewBeauty –lehti oli kysäissyt lukijoiltaan, asiantuntijoilta sekä toimittajilta heidän mieluisinta tuotettaan. Tammikuun numerossaan lehti julkisti tuloksen ja parhaaksi kasvojen kosteusvoiteeksi nimettiin Babor Skinovage PX Vita Balance Daily Moisturizing Cream.

Kyseessä on hienostunut 24 tunnin kosteusvoide, joka sisältää granaattiomenan uutetta ja hyaluronihappoa. Se kosteuttaa ihoa syvältä ja tehokkaasti, jonka ansiosta kuivuudesta johtuvat juonteet ja kireys katoavat  tehden ihosta pehmeämmän ja hoidetumman.

"Kosteusvoiteilta ja niiden moninaisilta väitteiltä ei voi välttyä. Tämä kuitenkin kosteuttaa, parantaa ja pehmentää oikeasti, joten olimme heti koukussa," NewBeauty –lehdessä kirjoitetaan.

Baborin Suomen edustajana toimii hämeenkoskelainen Oy Ilusmann & Co. Tutustu tarkemmin osoitteessa www.babor.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Baborin kosteusvoide NewBeautyn suosikki