Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Helpotusta sokeiden kosmetiikkavalintoihin

Cleanlogic toi markkinoille pistekirjoituksella varustetut kosmetiikkatuotteetKosmetiikkateollisuus on viimein ottanut huomioon myös näkövammaiset kun ensimmäiset pistekirjoituksella varustetut kosmetiikkatuotteet ovat tulleet myyntiin Yhdysvalloissa.

Cleanlogic -yhtiö on tuonut markkinoille ensimmäiset braillekirjoitusta eli pistekirjoitusta sisältävät massatuotantona valmistetut kosmetiikkatuotteet Yhdysvalloissa. Oikean kosmetiikkatuotteen valinta on monelle kuluttajalle varmasti haastavaa, mutta vielä haastavampaa se on näkövammaisille, sillä tuotteiden vertailu ei yksin onnistu. Pistekirjoitus perustuu kuuden pisteen kuvioon, jossa kutakin kirjainta, numeroa tai muuta lisätietomerkkiä merkitsee erilainen yhdistelmä kohollaan olevia pisteitä.

Cleanlogic on lisännyt valmistamiensa tuotteiden etiketteihin tekstit pistekirjoituksella varmistaakseen, että sokeat kuluttajat voivat saada tuotteista saman informaation kuin näkökykyisetkin. "Niin kauan kuin tekstin näkeminen on tärkeää näkökykyisille, on pistekirjoituksen lukeminen tärkeää sokeille," toteaa Carl Augosto, American Foundation for the Blind -järjestön johtaja.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Helpotusta sokeiden kosmetiikkavalintoihin