Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

SCS keskustelemaan laser ja IPL-laitteiden turvallisuudesta

Valoimpulssi- eli IPL-hoitoBrittiläinen kosmetiikkatutkijoiden yhdistys UK Society of Cosmetic Scientists aikoo kokoontua keskustelemaan laser- ja valoimplussilaitteiden turvallisuudesta.

UK Society of Cosmetic Scientists (SCS) yhdistyksen on määrä kokoontua tammikuun 10.päivänä keskustellakseen kosmeettisissa hoidoissa käytettyjen laser- ja valoimpulssilaitteiden turvallisuudesta. Voimakkaisiin valoimpulsseihin perustuvat laitteet ovat erityisen suosittuja Euroopassa ja Yhdysvalloissa niin karvanpoistoissa kuin ihon pigmenttimuutoksien, ryppyjen ja pintajuonteiden sekä couperoottisen ihon hoidossa. Tämän johdosta myös monet kosmetiikkaan sekä muuhun kuin kosmetiikkaan liiketoimintansa perustavat monikansalliset suuryhtiöt ovat heränneet ja ovat jo tai ovat aikaiseissa laajentaa toimintaansa myös kuluttajille tarkoitettuihin laser- ja valoimpulssilaitteisiin.

SCS:n suurin huolenaihe johtuu nykyisten asetusten mahdollistaessa myös laitteiden myynnin suoraan kuluttajalle. SCS pitää julkaisemassaan lausunnossa hyvin epätodennäköisenä, että vuoden 2013 aikana saataisiin aikaiseksi standardia, joka määrittelisi kotikäyttöön tarkoitettujen laser- ja ipl-laitteiden turvallisuusstandardit. Kokouksen agenda pitääkin sisällään myös katsauksen miten Europpassa on tarkoitus kiristää ammattilaisten antamien valohoitojen määräyksiä ja miten tämä voisi vaikuttaa kotikäyttöön tarkoitettujen laitteiden markkinoihin. SCS aikoo myös tutkia kuinka yhdysvaltalainen FDA säätelee kyseisten laitteiden myyntiä ja markkinointia.

Lähde: UK Society of Cosmetic Scientists

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat SCS keskustelemaan laser ja IPL-laitteiden turvallisuudesta