Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Face Lace buumi alkamaisillaan

Face Lace buumi on alkamaisillaan (Kuva: Face Lace Limited).Maanantaina Lontoossa päättyneillä Olympia Beauty messuilla Face Lace oli näkyvästi esillä ja tuotteet olivat saaneet jo kilpailijoitakin. Lisäksi alkuperäisiä tämän vuoden alussa markkinoille esiteltyjen Face Lace tuotteiden lisäksi myös kilpailijoiden tuotteita on alkanut näkymään Lontoon katukuvassa.

Face Lace on meikkitaiteilija Phyllis Cohenin luomus, jossa erityisellä liimapinnalla varustetuilla tarroilla saadaan aikaiseksi näyttäviä "meikkauksia", jotka eivät haalistu tai sottaannu. Tuotteet eivät ole kertakäyttöisiä ja niiden asettaminen kasvoille on erittäin nopeaa. Briteissä tuotteita on ottanut myyntiin mm. Harvey Nichols ja vähitellen Face Lace on saanut myös jakelijoita ympäri Manner-Eurooppaa.

Phyllis Cohen on toistakymmentä vuotta ammatikseen meikannut taiteilija, joka on vastannut mm. David Bowien meikeistä ja hänen töitään on nähty niin Voguen kuin Confusedin sivuilla. Tutustu tarkemmin tuotteisiin Face Lacen kotisivuilla osoitteessa facelace.com

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Face Lace buumi alkamaisillaan