Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kynsiklinikka etsii vastenmielisimpiä jalkoja

Kynsiklinikka etsii vastenmielisimpia jalkojaThe London Nail Laser Clinic on käynnistänyt kampajan löytääkseen maailman sienisimmät jalat. Omituisen kampanjan taustalla on kynsiklinikan tarkoitus demonstroida uuden PinPointe FootLaser jalkahoidon tehoa.

Klinikan omistajat, Martine ja Michael Abrahams, kehittivät PinPointe laserhoidon alun perin Yhdysvalloissa ja ovat luottavaisin mielin nyt demonstroimassa kuinka sitkeimmätkin kynsisienitapaukset saadaan nujerrettua kyseisellä hoidolla. Jalkaterapeuttina toimiva Martine Abrahams kertoo: ”Joka kymmenes ihminen Iso-Britanniassa kärsii jalkojen kynsisienitartunnasta. Kuka tahansa voi saada sen vaikkapa uimahallien pukuhuoneista, jotka ovatkin ihanteellisia tartuntapaikkoja jalkasienelle.

Kynsiklinikka tulee tarjoamaan ilmaisen PinPointe laserhoidon kampanjan ”voittajalle”. Komedo.fin tietojen mukaan kampanjaan osallistumiselle ei ole asuinpaikkarajoituksia.

Lisätietoa:

The London Nail Laser Clinic 

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat Kynsiklinikka etsii vastenmielisimpiä jalkoja