Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Virtual Beauty Courses - opiskelua internetin kautta

Virtual Beauty Courses - opiskelua internetin kauttaHaluaisitko suorittaa ihon- ja kauneudenhoidon kursseja etänä netin kautta?

 

Lääkeaineita joka kolmannessa ripsiseerumissa

Lääkeaineita löytyi joka kolmannesta testatusta ripsiseerumista (Kuva: Läkemedelsverket)Ruotsin lääkeviraston analyysit paljastavat prostaglandiinia sisältyvän jopa ripsiseerumeihin, joiden tuoteselosteessa ei kyseisestä ainesosasta ole mainintaa. Suurin osa testatuista tuotteista on myös Suomen markkinoilla.

 

Kuluttajamarkkinoille saapui anti-aging laser

Skin Rejuvenating Laser -laite (Kuva: Tria Beauty)Iso-Britanniassa on tuotu kuluttajamarkkinoille Euroopan ensimmäinen ihonhoitoon tarkoitettu laserlaite.

 

Desmond Fernandesin haastattelu

Dr. Des Fernandes haastattelussaEnviron sarjan kehittäjästä, Dr. Desmond Fernandesin on julkaistu mielenkiintoinen haastattelu.

 

Omega-3 kalaöljyn nauttiminen voi suojata ihosyövältä

Omega-3:n tehosta uutta tietoa.Säännöllinen Omega-3 kalaöljyjen nauttiminen voi tuoreen tutkimuksen mukaan suojata ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta, voimistaa immuniteettia auringon valolle sekä kohottaa suojaa ihosyöpää vastaan. Englantilaisen Manchesterin yliopiston julkaiseman tutkimuksen tuloksista kertoi CosmeticsDesign-Europe.com. Lue koko englanninkielinen artikkeli täältä.

 
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Ulkomaat