Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Parikan ja Tolan kynnet saivat huomiota itsenäisyyspäivän vastaanotolla

Pamela Tolan kynnet, toteutus Royal Pink Oy:n Sami Haapa (Royal Pink Oy)Suunnittelija Minna Parikan ja näyttelijä Pamela Tolan kynsissä nähtiin persoonallista loistoa itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

 

Marlei ja Tanner edustamaan Suomea rakennekynsien MM-kisoihin

Geeli- ja akryylikynsien teon sekä geelilakkauksen mestaruudet viilattiin selville Kauneusmessuilla.

 

Satu Airio kolmanneksi Scratch Shoot Outissa

Satu Airio kolmanneksi Scratch Shoot Outissa.Kynsimuotoilija Satu Airio on sijoittunut kolmanneksi Lontoossa pidetyssä Scratch Shoot Out kynsivalokuvakilpailussa.

 

Kynsinauhatatuointien suosio kasvaa

Kynsinauhojen tatuointi kasvattaa suosiotaan (Rad Nails)Kynsimaailmaa jakaa jälleen uusi trendi. Maailmalla kynsinauhojen koristelu on saanut suosiota erityisesti blogien ja Twitterin avulla, mutta edelleen jotkut ovat autuaan tietämättömiä asiasta.

 

Kynsimyytit murtuvat

Kynsialan myytit murrettu.Tarvitseeko kynsien todella hengittää? Ovatko UV-geelit parempia kynsille kuin akryylit? Onko hengityssuojaimista kynsitöissä hyötyä? Muun muassa näihin kysymyksiin selviää nyt vastaus.

 
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kynnet