Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Valtaosa osallistuu ammattilaismessuille tänä vuonna

 

Komedon maaliskuun kysymyksessä lukijoilta kysyttiin aikomuksia osallistua vuoden 2012 aikana ammattilaismessuille Suomessa tai ulkomailla. Valtaosa kysylyyn vastanneista ilmoitti osallistuvansa ammattilaismessuille tänä vuonna.

Professional Beauty 2012 vierailijoitaKaksi kolmasosaa (66,7%) vastanneista aikoo osallistua kotimaisille messuille, kaksikymmentä prosenttia suunnitteli kotimaisten messujen lisäksi vierailevansa myös ulkomaisilla messuilla. Vajaat seitsemän prosenttia vastanneista ilmoitti katsastavansa ainoastaan ulkomaiset messut ja yhtä suuri vastaajamäärä ilmoitti jättävänsä tänä vuonna kaikki ammattilaismessut väliin.

Komedo.fi Tapahtumat osion avulla saat selville perusinformaation kotimaisista ja ulkomaisista ammattilaistapahtumista, kuten ajankohdat, sijainnit, yleistä lisätietoa tapahtumista sekä osallistumiskustannukset ja linkit tapahtumien kotisivuille. Osiossa julkaistaan ulkomaisten tapahtumien osalta merkittävimmät ja kotimaisten tapahtumien osalta myös pienemmät paikalliset tapahtumat.

Lukijakysely oli maaliskuun aikana kuukauden mittainen. Huhtikuun alusta lähtien kyselyt tulevat olemaan viikon mittaisia. Aktiivisena oleva lukijakysely on aina nähtävissä etusivulla. Viikottaiseen kyselyyn voi vastata vain kerran. Vinkkejä hyvistä kyselyistä ja vastausvaihtoehdoista voi lähettää palautelomakkeen avulla Komedo.fi toimitukselle.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Valtaosa osallistuu ammattilaismessuille tänä vuonna