Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Haku estenomiopintoihin on käynnissä

AMK-Yhteishaku 2012 on käynnissäKevään yhteishaku syksyllä alkavaan kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulututkintoon (Estenomi) valmistavaan koulutusohjelmaan on nyt käynnissä. Haku päättyy 3.4.2012. Koulutusta on tarjolla sekä päiväopintoina sekä yhdistettynä ilta- ja monimuoto-opetuksena. Turussa ja Vantaalla opetus tapahtuu suomenkielellä, Vaasassa ruotsinkielellä. Ruotsinkieliseen koulutukseen on seuraava mahdollinen hakuaika vasta vuonna 2013.

Turun ammattikorkeakoulu, Turku, Lemminkäisenkatu

Kauneudenhoitoalan koulutusohjelma valmentaa monitaitoisia, oma- aloitteisia ja kehittämiskykyisiä osaajia kauneudenhoitoalalle. Työskentelytapa koulutusohjelmassa on opiskelijakeskeinen ja korostaa itseohjautuvaa opiskelua, jossa sovelletaan yhteisöllistä työskentelyä mm. projekti- ja tiimityön muodossa. Nämä opiskelumenetelmät valmentavat kehittämään alan palveluja, tuotteita, välineitä ja liiketoimintaa. Estenomi on kauneudenhoitoalan monitaito-osaaja, joka kykenee vastaamaan kauneudenhoitoalan kehittämishaasteisiin alan erilaisissa yrityksissä ja työtehtävissä. Estenomi työskentelee pääasiassa yksityisissä yrityksissä: maahantuonti-, tukku- ja vähittäiskaupan palveluksessa ja sen erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten kauppaketjuissa, tavarataloissa, kauppakeskuksissa, kampaamoissa, kauneushoitoloissa ja kylpylöissä. Estenomin työ on kauneudenhoitoalan palveluiden ja tuotteiden kehittämistehtäviä, koulutus- ja konsultointitehtäviä, osto- , myynti-, markkinointi- ja esimiestehtäviä sekä yrittäjänä toimimista.

Opetusmuoto: Päiväopinnot
Aloituspaikat: 18
Vuonna 2011 hakijoita 595 (593 naista, 2 miestä), joista 20 valittiin (20 naista, 0 miestä).

Opetusmuoto: Yhdistetty ilta- ja monimuoto-opetus
Aloituspaikat: 18
Vuoden 2011 osalta ei julkistettu hakutietoja.

Laurea-ammattikorkeakoulu, Vantaa, Tikkurila

Kauneudenhoito on nopeasti kehittyvä ja eri tieteitä yhdistävä kansainvälinen ala: työssä kosmetiikkatietous yhdistyy kaupalliseen osaamiseen. Kemian ja biokemian opinnoissa perehdytään ihon ja hiusten rakenteeseen sekä niiden hoidossa, suojauksessa ja ehostuksessa käytettävien tuotteiden ainesosiin. Lisäksi opiskelija oppii suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään alan liiketoimintaa ja palveluja sekä huomioimaan alan lainsäädännön vaatimukset. Koulutukseen kuuluu myös tietotekniikkaa, kansainvälisiin tehtäviin valmistavia kieliopintoja, myynti- ja markkinointitaitoja sekä viestintää.

Opetusmuoto: Päiväopinnot
Aloituspaikat: 30
Vuonna 2011 hakijoita 674 (668 naista, 6 miestä), joista 30 valittiin (30 naista, 0 miestä).

Yrkeshögskolan Novia, Vasa

Skönhetsbranschen expanderar ständigt och omfattar flera kunskapsområden. Kunskap om hudvård, make-up, hårdesign, stilrådgivning, stilhelheter, imagefotografering, estetik och analys av kosmetiska preparat ingår i utbildningen. Utbildningen strävar till att ge en bred bas att stå på inför de snabba förändringar och varierande arbetsuppgifter som man senare möter i arbetslivet. Under utbildningen ges de studerande möjlighet att via konkreta projekt utveckla sin kreativitet inom branschens olika specialområden.

Aloituspaikat: 0 Utbildningsprogrammet har ingen antagning 2012. Man kan söka till utbildningen nästa gång 2013.)

Lähteenä Opintoluotsi -palvelu, johon tiedot on saatu koulutuksen järjestäjien, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tallentamana tietona Opetushallituksen oppilaitostietojärjestelmästä (KOULUTA). Tietojen oikeellisuuden voit tarkistaa kyseisestä oppilaitoksesta.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Haku estenomiopintoihin on käynnissä