Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Salpauksen hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat menestyivät Pietarissa

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat ovat jälleen menestyneet hyvin kansainvälisissä hius- ja kauneudenhoitoalan kilpailuissa Venäjällä. Kilpailut järjestettiin International Beauty Expo ”Nevskie Berega” -messujen yhteydessä Pietarissa 22. - 26.2.2012.

Katja Koste voitti kasvohoitosarjan ja tuli toiseksi koneellisen kasvohoidon sarjassa.Kosmetologiopiskelija Katja Koste voitti kasvohoitosarjan ja sijoittui toiseksi koneellisen kasvohoidon sarjassa. Kosmetologiopiskelija Natalia Pylvänäinen osallistui samoihin sarjoihin ja sai suorituksistaan tunnustuksen sekä pokaalin. Parturi-kampaajaksi opiskeleva Alina Pojoguina sijoittui kolmanneksi hääkampaussarjassa ja pitkien hiusten päiväkampaussarjassa. Pitkien hiusten iltakampaussarjassa Pojoguina ylsi neljänneksi. Hääkampaussarjassa kilpaili myös Salpauksen opiskelija Pia Heinonen, joka sai osallistumisestaan diplomin.

Koste, Pylvänäinen, Pojoguina ja Heinonen kilpailivat opiskelijoiden sarjoissa, joista suosituimpia olivat hääkampaussarja (51 kilpailijaa) ja kasvohoitosarja (44 kilpailijaa). Kilpailussa on sarjoja myös ammattilaisille.

Ensimmäistä kertaa mukana

Kulta- ja hopeamitalin kanssa kisoista palannut Katja Koste oli mukana kilpailuissa ensimmäistä kertaa.

"Lähdin kisaan voittamaan itseni, en osannut kuvitella tällaista menestystä. Uskon, että tuomarit näkivät rakkauteni tähän alaan ja tekemiseen."

Lahtelainen Koste valmistuu keväällä kosmetologiksi. Hän on aikaisemmalta koulutukseltaan restonomi, mutta kauneudenhoitoalan ammatti on ollut haaveena jo pitkään.

Natalia Pylvänäinen ja Katja Koste palkittiin suorituksistaan pokaalein. Keskellä valmentaja ja tuomari Jelena Suni.

Kovempi taso vuosi vuodelta

 Kosmetologiopiskelijoiden kilpailuvalmennuksesta vastasi Koulutuskeskus Salpauksen työnohjaaja ja kosmetologi Jelena Suni, joka toimi myös kilpailun tuomarina.

"Kilpailujen taso ja osallistujamäärä nousee vuosi vuodelta", hän kertoo.

Suni ei saanut arvioida suomalaisten suorituksia, mutta hänen venäläiset kollegansa vaikuttuivat suomalaisten kilpailijoiden tunnollisuudesta ja päämäärätietoisuudesta. Alina Pojoguina oli Pietarin kilpailuissa mukana myös viime vuonna, ja sai silloinkin kaksi pronssimitalia parturi-kampaajien sarjoissa. Tänä vuonna hän suoritti kilpailumatkansa yhteydessä myös viikon mittaisen työssäoppimisjakson  Arlekino-ketjun salongissa Pietarissa.

Uutinen ja kuvat ovat alunperin julkaistu Koulutuskeskus Salpauksen internetsivuilla. Lähde: Koulutuskeskus Salpaus

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Salpauksen hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat menestyivät Pietarissa