Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Stylebook.fi esittelee kauneuden ammattilaiset kuluttajille

Uusi kauneussivusto Stylebook.fi – kauneuden tekijät yhdessä osoitteessa

Uusi kauneussivusto Stylebook.fi – kauneuden tekijät yhdessä osoitteessaToukokuussa 2013 avattu Stylebook.fi on uusi sivusto, jossa voi tutustua suomalaisten kauneuden ammattilaisten profiileihin ja työnäytteisiin. Stylebook-profiili on kauneusammattilaisen käyntikortti verkossa. Sivusto on suunnattu sekä kauneudenhoitoalan ammattilaisille että kauneudesta kiinnostuneille kuluttajille.

Kuluttajat voivat löytää Stylebookista itselleen sopivan kampaajan, meikkaajan, kosmetologin, stylistin, kynsitaiteilijan tai muun kauneusalan tekijän helpon hakutoiminnon avulla.

"Saimme idean Stylebookista, kun monet tuttavat kysyivät meiltä kauneusalan ammattilaisten suosituksia. Google ja muut hakukoneet ovat niin isoja, että niistä on vaikea löytää yksittäisiä kauneuden tekijöitä", kertovat Stylebookin perustajat Nina Pitkänen ja Viola Riste.

Stylebook kannustaa ammattilaisia ja kuluttajia pistämään hyvän kiertoon – Stylebook-profiilin tehneitä ammattilaisia voi suositella tähtien, kirjoitusten ja kuvien avulla. Suosituksia voivat tehdä niin ammattilaiset toisilleen kuin kuluttajat ammattilaisille.

"Uskomme, että Stylebook nostaa kauneusalan ammattilaisten arvostusta ja ammattiylpeyttä. Suomalaiset kauneuden tekijät ovat todella ammattitaitoisia. Haluamme tuoda heidän osaamisensa verkkoon", Pitkänen ja Riste sanovat.

Ammattilaisten profiilien lisäksi Stylebookissa on blogi, jossa esitellään kauneusalan uutuustuotteita ja trendejä, ja arvonta-osio, josta voi voittaa kauneuspalkintoja. Stylebookin Pinterest-sivulla on kattava ja säännöllisesti päivittyvä kuvagalleria, josta voi hakea inspiraatiota. Twitter-tilin kautta seurataan kauneusalan tapahtumia ja trendejä.

Stylebook: www.stylebook.fi
Stylebookin Pinterest: http://pinterest.com/stylebookfi/
Stylebookin Twitter: https://twitter.com/StylebookFi
Stylebookin Facebook: http://www.facebook.com/stylebook.fi

Lisätietoa: Nina Pitkänen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , p. 040 936 1106

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Stylebook.fi esittelee kauneuden ammattilaiset kuluttajille