Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tehden Software arpoo ajanvarausjärjestelmän

Tehden Software arpoo internet-ajanvarausjärjestelmän vuodeksi ilmaiseen käyttöönTehden Software, joka viime syksynä Kosmetologipäivillä Wanhassa Satamassa esitteli täysin uudenlaisen ohjelmistokokonaisuuden hyvinvointialalle, on julkistanut arvonnan, jossa voi voittaa internet-ajanvarausjärjestelmän yritykselle ilmaiseksi käyttöön vuodeksi.

Hyvinvointialan ohjelmisto Tehden julkaistiin joulukuussa 2012. Ohjelmisto sisältää kassaohjelman, internet-ajanvarauksen, tuotehallinnan, asiakashallinnan ja raportit. Tehden Software tarjoaa ohjelmiston pilvipalveluna eli internetin kautta. Edullisella kuukausimaksulla tarjolla oleva ohjelmisto on hyvinvointialan yrityksille suunniteltu ja siinä huomioidaan alan erityispiirteet kuten sopimusyrittäjyys.

Osallistu arvontaan 19.3.2013 mennessä täällä: http://www.tehden.com/arvonta

Tehden yrityksenä

Tehden Software on e-ngine Oy:n aputoiminimi. e-ngine Oy on vuonna 2007 Teemu Juntusen ja Heli Nykäsen perustama perheyritys, joka on kasvanut nopeasti ja työllistää jo 13 henkeä. e-ngine Oy valmistaa ohjelmistoja mittatilauksena mm. Motonet Oy:lle ja aputoiminimi Tehden Software valmistaa ohjelmistopaketteja pilvipalveluna.

Lisätiedot:
Tehden Software / e-ngine Oy
Markkinointijohtaja Heli Nykänen, p. 040 550 4255
http://www.tehden.com

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Tehden Software arpoo ajanvarausjärjestelmän