Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ihonhoidon ammattilaisten yhdistys juhlistaa 75-vuotisjuhlavuottaan

SKY täyttää 75 vuotta ja KosmetologiSKY-lehti 60 vuottaSuomen Kosmetologien Yhdistys ry juhlii 75-vuotistaivaltaan ja kosmetologiSKY -lehden 60-vuotistaivalta vuonna 2013. Vuonna 2013 vietetään myös opetuksen järjestämisen aloittamisen juhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys haluaa vielä painotetummin nostaa esille oman jäsenistönsä, ihonhoidon eri tehtävissä toimivien ammattilaisten osaamista, koulutusta ja taitoja.

Kosmetologit, kosmetiikkaneuvojat ja erikoiskosmetologit ovat ihon, ihon rakenteiden ja toimintojen sekä ihonhoitamisen huippuammattilaisia. Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja ja erikoiskosmetologi ovat hyvinvoinnin edistäjiä varmistaen sen, että iho on ja pysyy terveenä. Suomalaisen kosmetologin osaaminen on maailmanlaajuisesti huippuluokkaa.

Kosmetologien ja erikoiskosmetologien ammatinkuva on vuosien saatossa mennyt voimakkaasti hoidollisempaan suuntaan kuin mitä se on ollut ammattikunnan alkuvuosina. Ihonhoidon ammattilaiset toimivat nykyään terveydenhuollon rajapinnassa, vaikka ala tällä hetkellä kuuluukin kauneudenhoitoalaan. Tämän takia yhteistyö terveydenhuollon toimijoiden kanssa on nyt ja tulevaisuudessa ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteena on koko ihmiselämän eri vaiheisiin sijoittuva kokonaisvaltainen hoitoketju terveydenhuollon henkilöstön ja ihonhoidon ammattilaisten välillä. Yhtenäisen hoitoketjun avulla varmistetaan paras mahdollinen potilaan/asiakkaan hoitotulos ja asiakkaan hyvinvointia edistävä palvelu.

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry haluaa tehdä ihon ja ihonhoidon ammattilaisten tekemät hoidot tutuksi ja normaalielämään kuuluvaksi palveluksi kaikille eri ikäryhmille ja molemmille sukupuolille. Ihmisen suurinta elintä, ihoa, pitää hoitaa kaikissa elämän eri ikävaiheissa. Ihon ja ihonhoidon ammattilaisten työ ei ole enää varakkaiden etuoikeus eikä luksuspalvelu vaan omaa hyvinvointia sekä mielenterveyttä edistävä hoitopalvelu kaikille.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Hanne Niemistö, 044 334 6205, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Ihonhoidon ammattilaisten yhdistys juhlistaa 75-vuotisjuhlavuottaan