Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

SKY:lle uudet nettisivut

SKY:lle uudet nettisivutSuomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologföreningen i Finland ry eli tuttavallisemmin SKY on julkaissut uudet nettisivut.

Ulkoasu on saanut pienoisen kasvojenkohotuksen ja samalla myös sivuston käyttö on nopeutunut. Aikaisemmasta poiketen SKY tarjoaa nettisivuillansa kattavasti tietoa yhdistyksestä sekä ihonhoitoalasta kaikkien sivuilla vierailevien luettavaksi.

Tutustu uusittuihin sivuihin osoitteessa http://www.kosmetologitsky.fi

Mikä Suomen Kosmetologien Yhdistys on?

Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologföreningen i Finland ry on vuonna 1938 perustettu kosmetologien ammatillinen yhdistys. Yhdistys viettää 75-vuotispäiväänsä ja kosmetologiSKY -ammattilehtensä 60-vuotispäivää vuonna 2013.

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry tekee ihonhoidon ammattilaisen, kosmetologin, erikoiskosmetologin ja kosmetiikkaneuvojien osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi kuluttajille ja yhteiskunnan eri toimijoille. Lisäksi yhdistys kehittää yhteistyötä eri järjestöjen, viranomaistahojen ja koulujen välillä sekä toimii yhteistyössä tiedotusvälineiden kanssa, välittäen tietoa alan toimijoista ja ilmiöistä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa SKY:lle uudet nettisivut