Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Topkat julkaisi uudet nettisivunsa

TopKat Kosmetik Oy:n uuden nettisivutTopkat Kosmetik Oy on julkaissut uudet selkeät internetsivut syyskuun alussa.

Topkat on kauneusalan perheyritys, joka vuodesta 1988 alkaen on maahantuonut kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita ammattilaisille ja toiminut tiiviissä yhteistyössä kosmetologien kanssa. Topkat Kosmetik Oy toimii Suomessa Gernétic ja BiON tuotemerkkien maahantuojana.

Gernétic on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka keskittyy asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin hoitamiseen. 40 vuoden kokemus takaa tuotteiden laadun sekä tehokkuuden. Gernétic on kasvikunnan ainesosiin pohjautuva ihonhoitosarja, joka on painottanut myös elämäntapojen ja ruokavalion merkitystä ihonhoidossa. Gernétic-tuotteet valmistetaan täysin hapettomassa tilassa, näin voidaan aina taata tuotteiden täydellinen puhtaus ja bakteerittomuus.

BiON on ensimmäinen ihonhoitosarja aknen hallintaan Suomessa. Alun perin aknen hoitoon erikoistunut luonnonmukainen BiON on vuosien varrella laajentanut valikoimaansa myös Anti-Age – tuotteisiin sekä perinteiseen ihonhoitoon.

Käy tutustumassa Topkatin uusiin nettisivuihin osoitteessa www.topkat.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Topkat julkaisi uudet nettisivunsa