Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Tänään vietetään meikitöntä päivää

Tänään vietetään meikintön päivää.Meikitön päivä on Joutsenmerkin kampanja ympäristöystävällisemmän kosmetiikan puolesta. Sitä vietetään tänään torstaina 6.9.2012. Kampanjan kasvoiksi on lupautunut Huippumalli haussa -ohjelmastakin tuttu kauneusalan ammattilainen Anne Kukkohovi.

Viime vuonna samaiseen päivään osallistui lähes 39 000 suomalaista ja odotukset ovat, että tänä vuonna osallistujamäärä olisi vielä suurempi. Kampanjapäivän aamuna mukaan on ilmoittautunut jo yli 22 000 osallistujaa ja osallitujamäärä kasvaa koko ajan.

"Kampanja on taaskin onnistunut yli odotustemme. Tänä vuonna olemme saaneet aikaan enemmän keskustelua kosmetiikan ympäristöystävällisyydestä, mikä on kampanjan perimmäinen tarkoitus. Myös media – lehdet, radio, TV – on kiitettävästi osoittanut kiinnostusta kampanjaa kohtaan. Esimerkiksi Radio SuomiPOPin iltapäivä samoin kuin Radio Novan Konttori on meikitön huomenna", kertoo Ympäristömerkinnän markkinointipäällikkö Sini Sittnikow.

Tapahtuman avulla Joutsenmerkki haluaa kiinnittää huomiota siihen, että kaikilla kulutusvalinnoilla on suora merkitys ympäristön hyvinvointiin. Joutsenmerkki ohjaa löytämään ympäristön kannalta parhaat tuotteet, myös kauneudenhoidossa ja henkilökohtaisessa hygieniassa.

Meikitön päivä -kampanja keskittyy kosmetiikkaan, koska se on kaikille läheinen tuoteryhmä. Kosmetiikkatuotteita, kuten saippuaa, deodoranttia ja meikkejä käytetään iholla päivittäin. Käytön jälkeen tuotteet huuhtoutuvat pesuveden mukana viemäriin ja edelleen osittain luontoon. Ei siis ole aivan sama, mitä kosmetiikkatuotteita käytetään.

JoutsenmerkkiKampanjapäivän jälkeen tapahtumasta koostetaan kirja, johon kuvataan ja haastatellaan osallistujia, bloggaajia ja tunnettuja suomalaisia. Kuvattavat saavat kirjassa kertoa, mitä ajatuksia Meikitön päivä heissä herätti. Julkisuuden henkilöistä mukana Annen Kukkohovin lisäksi ovat mm. Minna Kauppi, Sanna Stellan, Anna Perho ja Sara Sieppi. Myös Globe Hopen perustaja Seija Lukkala on lupautunut kuvattavaksi. Kuvista suunnitellaan myös näyttelyä.

Joutsenmerkin on tuotteen tai palvelun täytettävä tiukat, ympäristöön, terveyteen ja laatuun painottuvat vaatimukset. Tapahtumaan ilmoittaudutaan mukaan Joutsenmerkin facebook-sivulla, minkä jälkeen osallistujat viettävät tapahtumapäivän luonnonkauniina. Kampanjasivu facebookissa: Meikitön päivä 6.9.2012

Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki opastaa ympäristön kannalta parempiin ostopäätöksiin. Saadakseen Joutsenmerkin on tuotteen tai palvelun täytettävä tiukat, ympäristöön, terveyteen ja laatuun painottuvat vaatimukset.

Lähde: Ympäristömerkintä - Motiva Services Oy

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Tänään vietetään meikitöntä päivää