Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Bliss laskeutui Suomeen

Bliss - from our spa to your skin logoYhdysvaltalainen kylpyläsarja Bliss on vihdoin saapunut myös Suomeen. Merkin maahantuoja Dermanor Finland Oy järjesti tiistaina 29.5. Helsingin Sokos Hotel Tornissa kutsuvieraille tilaisuuden tutustua tarkemmin Blissin tuotteisiin sekä tavata maahantuojan väkeä. Kutsuttujen joukossa myös Komedo.fi saapui lounastamaan Helsingin kattojen ylle ja kuulemaan tarkemmin Blissin suunnitelmista.

Bliss on kauneudenhoitoalalla varsin tuore merkki eikä siitä kovin paljoa Suomessa ole aikaisemmin tiedetty. Bliss on lähtöisin New Yorkin, johon merkin kanadalaissyntyinen perustaja Marcia Kilgore avasi ensimmäisen Bliss Span vuonna 1996. Ennen tätä hän oli kouluttautunut ihonhoitoalalle ensisijaisesti parantaakseen oman ihonsa hyvinvointia. Vuonna 1991 Marcia avasi ensimmäisen yhden huoneen kokoisen hoitolan ja jo muutaman toimintavuoden jälkeen 1993 laajensi avaten kolme hoitohuonetta käsittävän Let´s Face It! -nimisen minispan. Sanan kiiriessä Marcian asiakaslista alkoi paisua. Vuonna 1996 oli aika perustaa kokonaan uudenlainen hoitola sekä samanniminen tuotesarja. Bliss Spa näki päivänvalon heinäkuussa 1996 New Yorkin Sohossa - samalla paikalla, jossa se edelleen sijaitsee.

Bliss Triple Oxygen tuotteita

Hetkessä Bliss Span varauslistat kasvoivat yli puolen vuoden mittaisiksi. Kolmen vuoden toiminnan jälkeen luksustuotteita edustava LVMH (Louis Vuitton Möet Hennessy) osti Blissin ja toinen Bliss Spa perustettiin New Yorkin Madison Avenuelle. Vuonna 2004 LVMH myi Blissin Starwood Hotels & Resortille, joka laajensi jalkautti tuotemerkin kaikkiin omistamiinsa W Hotels ketjun hotelleihin. Nykyään Blissin omistaa Steiner Leisure Limited yhtiö, jolle omistus siirtyi vuonna 2010 noin 100 miljoonan yhdysvaltain dollarin kauppasummalla. Tänä päivänä Bliss Spa hoitoloita on 21 ympäri maailman ja merkin tuotteita myy lukuisat isot kosmetiikkamyymälä- ja tavarataloketjut kuten Sephora, Saks, Harvey Nichols, Harrods ja Bloomingdale´s. Blissillä ei varsinaisesti ole ollut omaa julkisuuden henkilöä edustajana, mutta Lontoon Bliss Span kanta-asiakkaisiin lukeutuvat mm. Katie Holmes, Liv Tyler, Kate Moss, Claudia Schiffer ja Madonna.

Suomessa myyntiin KICKSin kautta

Tiistaina pidetyssä Suomen lanseeraustilaisuudessa Blissistä kertoi Ruotsista paikalle saapunut pohjoismaiden myyntijohtaja Mimmi Cederstrand sekä Suomen maajohtaja Pii Leskinen. Heidän mukaansa Blissin ideana on nykyään tuoda ongelmia ratkovat ihonhoidot suoraan kuluttajien kylpyhuoneisiin varsin leikkisästi nimetyillä ja raikkaan sekä miellyttävän hillityillä tuoksuilla varustetuilla ihonhoitotuotteilla, jotka siten soveltuvat myös miehille. Viikosta 24 lähtien Blissin tuotteita on saatavilla KICKS kosmetiikkaketjun kaikkien 16 myymälän kautta. Aluksi kaikista myymälöistä ei ole saatavilla kuin perustuotteet, mutta henkilökunnalle pidettävien koulutuksien jälkeen ovat kaikki Bliss tuotteet KICKSn valikoimassa. Tämän hetkisen tiedon mukaan Bliss ei ole avaamassa Suomeen erillistä spata. Lanseeraustilaisuus oli kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä ja informatiivinen ja tarttui sieltä mukaan myös muutamia Bliss tuotteita.

Bliss Fabulous Foaming Face Wash

Fabulous Foaming Face Wash - Blissin eniten myyty tuote maailmalla. Kyseessä on raikas puhdistustuote kasvoille, joka samalla kuorii ihoa hellävaraisesti. Tuote vaahtoaa jonkin verran jättäen jälkeensä sileän, pehmeän ja raikkaan ihon. Tuoksultaan raikaan hedelmäinen. Pakkauskoko 197 ml ja suositushinta 27 euroa.

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Triple Oxygen Instant Energizing Mask on tuote, joka nimensä mukaisesti aikaan energisoivan ja erittäin raikkaan tunteen kasvoille parissa minuutissa. Kasvoille levitettäessä aktivoituvat tuotteen ainesosat, saaden ihon pinnalle aikaan samppanjanporeilevan tunteen. Tämän myös näkee, sillä hiukan punertavasta geelistä muodostuu hetkessä valkoista kuplivaa vaahtoa. Aktiivisina ainesosina on mainittu ihon pintaa ja elastisiteettia uudistava stabiloitu C-vitamiini, kosteutta sitova natrium PCA, hiussuonia vahvistava ja kollageenisäikeiden hajoamista ehkäisevä viinirypäleen siemenuute sekä vapaita radikaaleja stabiloiva kokonaisvaltainen antioksidanttisysteemi EUK-134. Pakkauskoko 100 ml ja suositushinta 54 euroa.

Bliss Body Butter Bliss Lemon Sage Soapy Suds

Bliss Bath & Body sarjan Lemon & Sage Body Butter sekä Soapy Suds. Raikkaan sitruksen ja salvian tuoksuiset Soapy Suds suihkusaippua (toimii myös vaahtoavana kylpygeelinä) ja suihkun jälkeen käytettävä Body Butter kosteusvoide jättävät ihon käsittelyn jälkeen todella pitkäksi aikaa pehmeän, kimmoisan ja kosteutetun tuntuiseksi. Soapy Sudsin pakkauskoko on jenkkistandardeista johtuen hiukan kummallinen 473,2 ml ja suositushinta 21 euroa. Body Butterin tuotekoko on 200 ml ja suositushinta 32 euroa.

Lisätietoa

Dermanor Finland Oy
Pii Leskinen
Country Manager
Puh 050-9116494
email Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kuvia lanseeraustilaisuuden Bliss tuotevalikoimasta

Bliss Fatgirl Slim tuotteet

Bliss No 'Zit' Sherlock tuotteet akneiholle

Bliss Bath & Body tuotteet

Bliss Triple Oxygen tuotteita

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa Bliss laskeutui Suomeen