Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

75 vuotta ihonhoitoa yksissä kansissa

Ammattina iho - SKY:n 75-vuotisjuhlajulkaisu (Komedo.fi)Tietopaketti kauneudenhoitoalasta pitää sisällään mm. humoristisen aikamatkan kosmenauttien matkassa. Suomen Kosmetologien Yhdistyksen 75-vuotisjuhlajulkaisun toimittanut Terhi Pääskylä-Malmström on aikaansaannokseensa erittäin tyytyväinen.

 

Useat ammattilaiset oireilleet akrylaateista

Etyyli-2-syanoakrylaatti (Wikipedia)Akrylaatit ovat aiheuttaneet erilaisia oireita ripsitöiden ja kynsitöiden tekijöille - kerro millaisia oireita sinä olet saanut.

 

Käytetyimmän akrylaatin terveysvaikutuksista ei tarpeeksi tietoa

Ripsienpidennysten asettamista (Shutterstock.com)Allergia- ja astmaliitto kommentoi Komedolle 7.11. julkaistusta ripsienpidennyksiä ja rakennekynsiä käsittelevästä tiedotteesta herännyttä keskustelua.

 

Allergia- ja astmaliitto huolissaan tiedonpuutteesta

Allergia- ja astmaliitto huolissaan akrylaatin vaikutuksista ripsi- ja kynsialallaRakennekynsien massassa ja ripsiliimoissa oleva akrylaatti voi aiheuttaa laaja-alaisia ihottumaoireita, jopa kynsien tai ripsien irtoamisen, varoittaa Allergia- ja astmaliitto.

 

Vuoden Maskiteko -palkinto jaettu ensimmäistä kertaa

Riina Laine palkittiin Vuoden Maskiteko -palkinnolla (riinamakeup.com)Äänivyöry takasi Suomen maskeeraajat ry:n puheenjohtaja Riina Laineen valinnan Vuoden Maskiteko -palkinnon saajaksi.

 
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kotimaa