Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Miesten hoitolakäynnit kasvoivat 66% vuodessa

Kauneusalan yrityksille tehdyn tutkimuksen mukaan miehet käyttävät ulkonäköönsä lähes yhtä paljon rahaa kuin naiset.

Briteissä miehet kuluttavat rahaa hoitoihin. (Kuva: Narendra Bisht)Kauneussalongit ja -hoitolat Iso-Britanniassa vastasivat kyselyyn, joka selvitti miesten suhtautumista ulkonäköönsä. Salon Services UK & Ireland yrityksen tekemän tutkimuksen mukaan miehet ovatkin nykyään huomattavasti kiinnostuneempia ulkonäöstään kuin aikaisemmin. Viimeisen kahdentoista kuukauden aikana miesten käynnit kauneushoitoloissa lisääntyivät Iso-Britanniassa jopa kuusikymmentäkuusi (66) prosenttia.

Kysytyin hoitotoimenpide oli edelleen hiustenleikkuu, mutta erittäin suosittuja ovat myös karvanpoistot, manikyyrit ja rusketushoidot. Tutkimuksen mukaan Skotlannissa jo 74 prosenttia kauneushoitoloista tarjoaakin nykyisin palveluja myös miehille. Walesissa reilu kolmannes (35%) miesasiakkaista valitsee rusketushoidon.

"Kyselymme lupaa hyvää kauneusteollisuudelle ja työllistymiselle kauneusalalla. Miesten kiinnostus kauneudenhoitopalveluihin on merkittävä tekijä alalle, eikä siinä näy merkkejä hiipumisesta", 'Beautiful Britain' (toim. suom. 'Kaunis Britannia') kyselyn toteuttaneen Salon Services UK & Ireland yrityksen toimitusjohtaja Richard Hull iloitsee.

Kyselyyn osallistuneiden yli 1500 hius- ja kauneushoitoalan ammattilaisen mukaan miehet alkavat olemaan tasoissa naisten kanssa kun mitataan kauneudenhoitopalveluihin käytettyjä rahasummia.

Lähde: Daily Mail

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Miesten hoitolakäynnit kasvoivat 66% vuodessa