Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Haitallisilta UV-säteiltä suojaavien tuotteiden myynti kasvaa

Nainen lisää aurinkosuojavoidetta rannallaEspanjalaiset kuluttajat ovat eniten huolissaan aurinkosuojakertoimista samalla kun ihoa suojaavien ihonhoitotuotteiden myynti on räjähdysmäisesti kasvanut.

Ihonhoitotuotteissa on viime vuosina nähty evoluutio, kun ihonhoitotuotteisiin kuten päivävoiteisiin ja vastaaviin on lisätty haitallisilta ultraviolettisäteiltä suojaavia ainesosia. Markkinatutkimuslaitos Mintelin tutkimuksen mukaan lähes puolet (49 %) suurimpien eurooppalaisten maiden kuluttajista käyttävät aurinkosuojavoidetta ollessaan koko päivän ulkona ja reilu neljännes (29 %) mainitsee käyttävänsä sitä ehkäisemään ennenaikaista ihon ikääntymistä.

Tutkimuksessa mukana olleista viiden suurimman maan (Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Espanja ja Italia) joukossa olevan Ranska pitää kärkipaikkaa aurinkosuojatuotteiden myyntitilastojen osalta liki 401 miljoonan euron summalla vuonna 2011. Ranskan perässä tulevat Italia 366 miljoonalla, Iso-Britannia 280 miljoonalla ja Saksa 191 miljoonalla eurolla.

Espanjalaiset kuluttajat tuntuvat olevan järkevimpiä ollessaan eniten huolissaan ihon terveydestä. Puolet heistä käyttää suojavoiteita vähentääkseen palamisen riskä tai ihosyövän kehittymistä ja viidennes estääkseen ihon liiallista ruskettumista.

Tuotteet, joiden mainittiin sisältävän myös auringon haitallisilta UV-säteiltä suojaavia ainesosia, myynti on Euroopassa kasvanut 36 prosenttia vuoden 2010 lukuihin verrattuna - pelkästään kasvoille tarkoitettujen tuotteiden osalta myynti on kasvanut jopa 43 prosenttia. Tässä voi olla yksi tulevista myyntivalteista myös Suomessa.

Lähde: Professional Beauty

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Haitallisilta UV-säteiltä suojaavien tuotteiden myynti kasvaa