Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Alalla ei kierrätetä

Beuty Recycled logo

Vaikka monet väittävät hoitolansa tai kylpylänsä olevan ekologinen, ei kovinkaan moni kierrätä jätteitä vieläkään, kertoo uusin tutkimus.

Iso-Britanniassa Beauty Recycled on tutkimuksessaan havainnut, että jopa seitsemänkymmentä prosenttia hoitoloista ja kylpylöistä heittävät lasia, muovia, kartonkia ja paperia muiden jätteiden sekaan kaatopaikkajätteeseen.

Tutkimuksen tuloksena on julkaistu Beauty Recycled blogi, joka keskittyy kertomaan kierrätyksen tärkeydestä ja kuinka jokainen kauneudenhoitoalalle työskentelevä voi edesauttaa ympäristön suojelemisessa. Blogi on lyhyessä ajassa saanut myös alan valmistajia kiinnostumaan aiheesta.

Beauty Recycledin mukaan noin 43 miljoonaa litraa kierrätettävissä olevaa jätettä ohjautuu kauneushoitoloista kaatopaikalle väärän lajittelun johdosta.

Beauty Recycledin luoman kampanjan tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa ja sen taustavoimissa vaikuttaa kaksi kauneushoitoloissa työskentelevää ammattilaista; Sian Gordon ja Hollie Ballard. Osana kampanjaa, kierrätystä jo harjoittavat kauneudenhoitoalan yritykset saavat asiasta kertovan ikkunatarran ja kierrätykseen siirtyvät saavat erikoisen "pink to green" informaatiopaketin kauneudenhoitoalan kierrätysmahdollisuuksista.

Tutustu sivustoon oheisesta linkistä: Beauty Recycled

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Alalla ei kierrätetä