Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Kate Moss St Tropezin uudeksi keulakuvaksi

Maailman kuuluisin muoti- ja kauneusikoni Kate Moss on julkistettu St Tropezin uudeksi keulakuvaksi.

Kate Moss St Tropezin uudeksi keulakuvaksiSt Tropez on maailmanlaajuinen johtava itseruskettavien tuotteiden brändi. PZ Cussonin omistama St Tropez toimii 18 eri maassa ja vuoden loppuun mennessä yli 20 kun Puola, Brasilia ja Hollanti lanseeraavat merkin. Myynti Iso-Britanniassa ylitti £15 miljoonaa viime vuonna ja myynti Yhdysvalloissa on noussut 20%, joulukuun 2012 ollessa vahvin kuukausi todistaen, että tuotteet vetoavat ympäri vuoden eivätkä vain kesällä.

Tämä on ensimmäinen kerta kun St Tropez on käyttänyt kasvoa keulakuvanaan. Brändi on kasvanut huomattavasti sen jälkeen kuin PZ Cussons osti sen kaksi vuotta sitten ennustaen, että 41% kaikista naisista Iso-Britanniassa käyttää itseruskettavia ja arvioiden, että itseruskettavien tuotteiden markkina-arvo tulee olemaan yli £52 miljoonaa vuoteen 2015 mennessä.

"Olemme iloisia, että Kate Moss on halunnut työskennellä kanssamme tässä uudessa kampanjassa. Kate on merkin pitkän linjan kannattaja ja hänen vetovoimasa on rajatonta. Tiedämme, että meidän kohderyhmän asiakkaat ovat kiinnostuneita muodista ja kauneudesta ja Kate Moss on merkityksellinen monille näille naisille kansainvälisesti", kertoo Michelle Feeney PZ Cussonin toimitusjohtaja.

PZ Cussonin kauneus-osasto perustettiin noin kaksi vuotta sitten ja se työllistää yli 350 työntekijää Iso-Britanniassa jatkaen kasvuaan. Osasto valmistaa lähes kaikki tuotteensa Iso-Britanniassa ja on vannoutunut tekemään kauneudesta helpommin lähestyttävää investoimalla huippu merkkeihin ja uniikkeihin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot:
Nettex International Oy
Hämeentie 4 C 10, Helsinki
p. (09) 6227 1210
http://www.nettex.fi

Kuvat ja teksti: Polhem PR

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Kate Moss St Tropezin uudeksi keulakuvaksi