Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Molton Brown on sertifioitu eläinkokeista puhtaaksi

Molton Brown ja Leaping BunnyMolton Brown on saanut Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny sertifikaatin, joka todistaa, että yhtään Molton Brownin tuotetta ei ole testattu eläimillä niin kuin kansainväliset Humane Standardit edellyttävät. Tämän tiukan standardin mukaan eläinkokeita ei ole tehty valmiille tuotteille tai niiden ainesosille yhtiön omassa laboratoriossa tai sen toimittajien toimesta.

Leaping Bunny -sertifikaatti tunnistetaan luotettavaksi merkiksi eläinkokeettomuudesta. Molton Brown tuleekin laittamaan Leaping Bunny logon pakkauksiinsa näkyville tulevina kuukausina. Logo symbolisoi kansainvälistä eläinkokeettomuuden sertifiointia ja tästä syystä Molton Brownilla ollaankin iloisia mahdollisuudesta todistaa yhtiön väitteet paikansapitäviksi.

Cruelty Free International on ensimmäinen maailmanlaajuinen järjestö, joka on omistautunut eläinkokeiden lopettamiseen kaikkialla maailmassa. Cruelty Free International, jonka on perustanut BUAV (Brittish Union for the Abolition of Vivisection), on yksi maailman pitkäikäisin ja arvostetuin eläinsuojelujärjestö, joka toimii yhteistyössä hallitusten, sääntelyviranomaisten, yritysten ja kumppaniorganisaatioiden kanssa maailmanlaajuisesti saavuttaakseen eläimille paremmat olosuhteet.

Molton Brownin toimitusjohtaja, Amy Nelson-Bennett sanoo: "Tulla hyväksytyksi tähän ohjelmaan on ehdoton etuoikeus Molton Brownille ja hyvä tapa näyttää maailmalle, että me välitämme ja olemme aina välittäneet. Molton Brown on ollut eläinystävällinen aina perustamisestaan 1973 lähtien. Päätös hakea Cruelty Free Internationalin sertifionti ja tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka on todistettu turvallisiksi sekä eläinystävällisiksi oli ilmeinen seuraava askel."

Cruelty Free Internationalin toimitusjohtaja Michelle Thew lisää: "Kun yksi johtavista ylellisiä kylpy-, vartalo- ja ihonhoito tuotteita valmistavista yrityksistä, jonka tuotteita löytyy hotelleista, johtavista lentoyhtiöistä sekä tyylikkäistä kodeista ympäri maailman, Cruelty Free Internationalin on ilo myöntää Molton Brownille sertifiointi Humane Standards ohjelmaan. Onnittelemme Molton Brownia sen ottaessa tämän tärkeän askeleen näkyvässä sitoutumisessaan eläinkokeettomuuteen."

www.moltonbrown.com ja www.crueltyfreeinternational.org

Molton Brown on sertifioitu eläinkokeista puhtaaksi

Lisätietoja

Molton Brownin valikoima koostuu unisex -tuoksuista, kylpy- ja suihkugeeleistä, kynttilöistä ja käsienhoitotuotteista, jotka ovat saavuttaneet merkittävän statuksen kirkkaiden väriensä ja rohkeiden tuoksujensa ansiosta. Palkitut tuoksu- ja ihonhoitoasiantuntijat ovat valmistaneet jokaisen tuotteen siten, että tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla, jotta ihosi näyttäisi terveemmältä ja tuoksuisi taivaalliselta.

Leaping Bunny (www.gocrueltyfree.org) sertifiointi myönnetään yrityksille, jotka noudattavat Humane Standardeja ja ovat ottaneet käyttöön eläinkokeettomuus -politiikan. Sertifiointi myönnetään yrityksille, jotka käyttävät kosmetiikassaan sekä kodintuotteissaan ainesosia, joita ei ole testattu eläimillä heidän omissa tai alihankkijoiden laboratorioissa tietyn päivämäärän jälkeen. Leaping Bunny tuotemerkkin avulla autetaan kuluttajia tunnistamaan sekä valitsemaan hygienia- ja puhdistustuotteensa siten, että ne noudattavat Humane Standardeja. Leaping Bunny sertifiointi on vertaansa vailla, sillä se edellyttää kunkin yhtiön avaamaan prosessinsa riippumattomalle tarkastukselle. Näin varmistetaan, että yritys noudattaa Humane Standards eläinkokeettomuuspolitiikkaa ja sen tiukkoja kriteereitä.

Molton Brown tuotteita Suomessa edustaa:
Dermanor Finland Oy
Nuijamiestentie 3 C 1, Helsinki
p. 040 128 6766
www.dermanor.fi

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Molton Brown on sertifioitu eläinkokeista puhtaaksi