Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Spa-markkinoiden ennustetaan olevan lähes 60 miljardin euron arvoiset 2015 mennessä

Kansainvälisen tutkimuksen mukaan maailmanlaajuisen spa-markinoiden uskotaan olevan 77,2 miljardin Yhdysvaltain dollarin (noin 57,42 miljardin euron) arvoinen vuoteen 2015 mennessä. Tutkimuksen mukaan kasvua vauhdittavat erityisesti painonhallintaan ja stressin lievitykseen keskittyvät hoidot.

Global Industry Analysts:n tekemä ennuste kertoo, että painonhallintaan ja stressin lievitykseen keskittyvien hoitojen lisäksi markkinoilla on tasainen kasvava kysyntä perushoidoille, kuten kasvohoidoille ja hieronnoille. Tutkimuksen mukaan vuoden 2011 aikana hoitoloiden tarjoamista palveluista erityisesti kalliimmat hoidot menettivät kysyntää. Useissa hoitoloissa onkin liikevaihtoa kasvatettu houkuttelemalla asiakkaita erilaisilla spa-tarjouksilla sekä hotellien kanssa solmituilla sopimuksilla.

Painonhallintaan ja kehon ylimääräisen rasvan poistoon keskittyvien hoitojen sekä ns. anti-aging terapioiden uskotaan kasvavan rajusti. Lisäksi ennustetaan spa-hoitoloiden keskittyvän erityisesti lyhytkestoisiin palveluihin kuten noin kolmekymmentä minuuttia kestäviin hierontoihin tai kasvohoitoihin.

Tutkimuksessa havaittiin myös, että maailmanlaajuisesti markkinoita ohjaavat Europan spa-hoitolat ja -kylpylät, Pohjois-Amerikan ja Aasian yritysten seuratessa esimerkkiä. Toisaalta asiakasluvuissa mitattuina on Eurooppa häntäpäässä.

Lähde: SpaBusiness.com ja Global Industry Analysts

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Spa-markkinoiden ennustetaan olevan lähes 60 miljardin euron arvoiset 2015 mennessä