Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Luonnollinen vaihtoehto hyaluronihapolle

Siniagave tunnetaan mm. tequilan ainesosana.Ranskalainen, kasviperäisiin kosmetiikan ainesosiin keskittynyt yhtiö Silab, on kehittänyt vaihtoehdon hyaluronihapolle.

Vaihtoehto on peräisin siniagaven lehdistä. Aktiivin kerrotaan stimuloivan hyaluronihapon synteesiä. Siniagavea ei jatkossa siis käytetä ainoastaan tequilan ainesosana vaan myös ihonhoidossa.

Aktiivi voimistaa hyaluronihappoa syntetisoivaa geeniä (HAS2) ja aktivoi kehon luonnollista hyaluronihappotuotantoa. Mitä korkeampi hyaluronihappopitoisuus kehossa on, sitä kosteutetumpi ja tasaisempi on iho. Prohyal+ (INCI: Yeast Extract), toimii ikään kuin sisäsyntyisenä synteesinä hyaluronihapolle.

In vitro -kokeissa 2 prosenttinen aktiivi lisäsi HAS2 tuotantoa jopa 651 prosenttia ja hyaluronihapon synteesiä 237 prosenttia. 28 päivän testijakson jälkeen aktiivin todettiin tasoittaneen ihoa 6,3% paremmin kuin lumelääke. Seitsemänkymmenen vapaaehtoisen koehenkilön osalta todettiin myös ryppyjen vähentyneen 14,2 prosenttia.

Prohyal+ aktiivi täyttää kaikki eurooppalaiset, yhdysvaltalaiset sekä japanilaiset ja kiinalaiset säännökset. Aktiivi ei sisällä lainkaan parabeeneja ja sitä voidaan käyttää anti-aging tuotteissa sekä ihoa kosteuttavissa tuotteissa.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Luonnollinen vaihtoehto hyaluronihapolle