Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Laveralle myönnettiin GREEN BRAND -palkinto

Laveralle on myönnetty GREEN BRAND palkintoLavera on palkittu arvostetulla kansainvälisellä GREEN BRAND -palkinnolla. Kyseinen palkinto myönnetään yrityksille, jotka valmistavat tuotteensa ympäristöystävällisesti, käyttävät toiminnassaan luonnonvaroja vastuullisesti sekä ovat sitoutuneet kaikessa toiminnassaan luonnonsuojeluun, sen tasapainottamiseen sekä kestävään kehitykseen.

GREEN BRANDS-palkintomenettely on kolmiportainen

Ensin kansallinen kuluttajatutkimus-instituutio tutkii omat markkinat ja suosittelee kuluttajien äänestyksen voittaneen brändin tuotteet ehdolle. Sen jälkeen tuotteet testataan valvotusti ja testien läpäisyn jälkeen tuomaristo tekee lopullisen valinnan. Lavera nimitettiin kuluttajaäänestyksen jälkeen kosmetiikkakategoriaan saksalaisen Ipsos kuluttajamarkkina-tutkimusinstituutin toimesta.

Ipsoksen suosituksen pohjalta Laveran tuotteet testattiin Scientific Institute for Sustainabilityn (SERI) valvonnassa ja ne läpäisivät tiukat säädökset puhtain paperein. Kolmannessa vaiheessa tuomaristo teki lopullisen päätöksen ja myönsi Lavera-tuotteille laatumerkin.

Suomessa Laveraa edustaa Oy Nordic Health Systems Ab

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Laveralle myönnettiin GREEN BRAND -palkinto