Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Miehet käyttävät naisia enemmän rahaa hoitoihin

Miehet käyttävät keskimäärin enemmän rahaa kuin naiset hoitolapalveluihin (Kuva: Narendra Bisht).Vaikkakin valtaosa hoitoloiden asiakkaista on naisia, tuoreessa yhdysvaltalaisessa kyselytutkimuksessa kävi ilmi, että hoitoloissa nähdään selvää kasvua ihonhoidoissa ja muissa miehille suunnatuissa erikoispalveluissa. Tuloksien mukaan miehet käyttävät hoitolassa keskimäärin enemmän rahaa ihonhoitoon kuin naiset ja lisäksi hoitolapalveluiden käyttö on tihempää.

Markkinatutkimuslaitos Mintelin mukaan 72 prosenttia naisista ja 52 prosenttia miehistä ovat käyttäneet kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisen palveluita. Mielenkiintoiseksi tutkimustulokset tekee se, että 18 - 34 vuotiaista miehistä 25 prosenttia vastasi käyneensä manikyyrissä tai pedikyyrissä. Lisäksi 38 prosenttia vastanneista 18 - 34 vuotiaisden miesten ryhmässä on käynyt kasvojen tai muun ihoalueen hoidossa. Yli 55 vuotiassa vastaavaa tulos oli vain 15 prosenttia.

Tuloksien mukaan 18 - 34 vuotiaista miehistä 20 prosenttia ja 22 prosenttia vastaavan ikäryhmän naisista on käynyt kauneushoitolassa kasvohoidossa. Vaikka miehille suunnatut hoidot eivät ole niinkään kauneuskeskeisiä, Mintelin mukaan on havaittavissa selvästi kasvava trendi näyttää aikaisempaa puhtaammalta ja huolitellulta miespuolisen väestön keskuudessa.

Ne miehet, jotka käyvvät salonkissa (parturi-kampaamot, kauneushoitolat) hiustenleikkuussa tai muussa hoidossa, näyttävät käyttävän palveluita huomattavasti useammin kuin naiset. Esimerkiksi 39 prosenttia niistä tutkimukseen osallistuneista miehistä, jotka ovat käyneet kasvohoidossa, vastasivat käyttävän palveluita kerran viikossa - vastaava luku naisten osalta oli vain 6 prosenttia.

Lisäksi hoitolapalveluita käyttävät miehet tuntuvat käyttävän palveluihin enemmän rahaa kuin naiset, sillä tuloksien mukaan esimerkiksi manikyyrissä käyvät miehet käyttävät keskimäärin 37,14 dollaria (29,22 euroa) kun naiset vastaavasti käyttävät keskimäärin 23,88 dollaria (18,79 euroa) kerralla.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Miehet käyttävät naisia enemmän rahaa hoitoihin