Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ihonhoitojen kysyntä jälleen kasvanut

 

Ammatilliset ihonhoidot jälleen kysyttyjä Euroopassa.Ammatillinen ihonhoito on kokenut Euroopassa lähes neljän prosentin kasvun verrattuna vuoteen 2011. Lukemat ovat nyt siis lähellä ennen taantumaa ollutta tasoa, sillä kuluttajat ovat palanneet hoidattamaan itseänsä hoitoloihin sekä kylpylöihin, kertoo markkinatutkimuslaitos Kline & Company.

Tulokset kertovat, että 3,7 prosentin kasvu johtuu suurimmaksi osaksi kauneushoitoloiden ja kylpylöiden tarjonnan kasvusta, sillä nämä muodostavat noin 60 prosenttia Euroopan ihonhoitomarkkinoista.

Kasvua on ruokkinut erityisesti sellaiset hoitolayritykset, jotka ovat aktivoituneet sosiaalisessa mediassa sekä ihonhoitomerkit, joille franchising verkostot, ketjumainen toiminta tai erittäin voimakas brändimarkkinointi ovat ominaisia - kuten Guinot ja Clarins.

Vaikka lähes neljän prosentin kasvu kuulostaa mahtavalta ei Euroopan markkinat kuitenkaan maailmanlaajuisesti mitattuna ole tehnyt mitään kasvuennätystä, sillä edelle menevät heittämällä esimerkiksi Kiina 9,3 % kasvulla ja Etelä-Korea 9,5 % kasvulla ihonhoitomarkkinoilla.

Toisaalta Yhdysvalloissa myyti on laskenut voimakkaasti. Myynnin laskun oletetaan johtuvan kylpylöiden toimista vähentää ihonhoitotuotteidensa tarjontaa. Lisäksi lukuisat hotelliketjut ovat lopettaneet hoitola- ja kylpylätoiminnan keskittymällä omaan ydintoimintaansa. Näiden tekijöiden lisäksi ns. kotihoitotuotteiden ja -laitteiden kysynnän kasvu on vaikuttanut ammattimaisen ihonhoidon laskuun Yhdysvalloissa.

Lähde: Kline & Company

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Ihonhoitojen kysyntä jälleen kasvanut