Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Verkko on elintärkeä kosmetiikkabrändeille

Naiset hyödyntävät verkon mahdollisuutta enemmän kuin miehet.Jopa yli kolmannes (37%) Iso-Britannian kuluttajista käyttää internetin mahdollistamaa vuorovaikutusmahdollisuutta kauneudenhoitotuotteiden ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden brändien kanssa, kertoo Mintel.

Lukema tarkoittaa yli viittätoista miljoonaa kuluttajaa, joten oletus internetin tärkeydestä brändien osalta voidaan sanoa vahvistuneen. Raportin mukaan britit ovat erityisesti aktivoituneet tuotteiden arvosteluiden lukemisessa ja tuotteen valmistajan tai jakelijan internetsivujen läpikäymisessä ennen ostopäätöksen tekemistä. Tutkimukseen osallistuneista 34% mainitsi sosiaalisen median sisällön olleen ratkaiseva tekijä ostopäätöksen tekemisessä.

Erittäin suosittua on myös mm. Facebookin sekä Twitterin mahdollistama vuorovaikutus muiden samoja tuotteita ostaneiden kesken. Markkinatutkimuslaitos Mintelin tekemän tutkimuksen mukaan naiset ovat miehiä aktiivisempia mm. ottamaan yhteyttä kosmetiikkabrändeihin kysymyksien merkeissä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Verkko on elintärkeä kosmetiikkabrändeille