Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Neulaton Botox esitellään ihonhoitomarkkinoille

Neulalla annettava Botox jää historiaan?Botox on aina yhdistetty neuloihin, mutta Atlantin takana Kanadassa kehitellään tuotetta, joka voi jättää niiden käytön tarpeettomaksi. Tuotteen uskotaan mullistavan ihonhoitomarkkinat.

Ulkoisesti käytettävän Botulinum Toxin (Botox) arvioidaan mullistavan ihonhoitomarkkinat tohtori Alastair Carruthersin mukaan. Carruthers on ihotautilääkäri, joka työskentelee Kanadan Vancouverissa sijaitsevan British Columbian Yliopistossa. Arvioiden perustana ovat lukuisat kliniiset tutkimukset, joiden tuloksien kerrottiin olevan todella häikäiseviä.

Yhdessätoista kliinisessä tutkimuksessa 553 potilaan alaluomen lihaksia tukevaa canthus lateralia hoidettiin paikallisesti Revance Therapeuticsin kehittämällä RT001 geelillä. Tutkimustulosten mukaan RT001 osoittautui tehokkaimmaksi hoitomuodoksi iän mukanaan tuomien silmien ympärille muodostuvien juonteiden sekä otsajuonteiden hoitoon. Lisäksi geeli vaikuttaa ihohukosten kokoon tehden ihosta sileämmän. Tämän ominaisuuden johdosta nyt tutkitaankin vielä tuotteen mahdollisia hyötyjä liikahikoilun sekä aknen hoidossa.

Birminghamin Alabamassa (Yhdysvallat) yksityisklinikkaa pitävä ihotautilääkäri Gary Monheit uskoo, että koska tuote suurimmaksi osaksi imeytyy pinnalliseen lihaksistoon, sitä voitaisiin lopulta hyödyntää myös silmäluomien ja huulien pinnallisisten juonteiden korjaamiseen sekä ns. väsähtäneen ihon virkistämiseen.

RT001 geelin on ennen markkinoille pääsemistään läpäistävä vielä USA:n lääkeviranomasten (U.S. Food and Drug Administration) kolmannen tason testit.

Lisätietoa:

Revance Therapeutics

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala Neulaton Botox esitellään ihonhoitomarkkinoille