Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Osaamistarveselvitys luonnontuotteiden hyödyntämisestä kauneudenhoitoalalla valmistui

Osaamistarveselvitys luonnontuotteiden hyödyntämisestä kauneudenhoitoalalla valmistuiOpetushallituksen rahoittama ja marraskuussa 2012 aloitettu osaamistarveselvitys kauneudenhoito-, hius- ja luonnontuotealoille luonnontuotteiden hyödyntämisestä on valmistunut.

 

Uusi kosmetiikkalaki astuu tänään voimaan

Uusi kosmetiikkalaki astuu tänään voimaanUusi kosmetiikkalainsäädäntö astuu tänään täysimääräisesti voimaan EU:ssa siirtymäajan päättymisen myötä.

 

TY: Silmäripsien värjääminen ammattikäytössä sallittua myös jatkossa

Silmäripsien värjääminen ammattikäytössä sallittua myös jatkossaEuroopan komission riippumaton tiedekomitea (SCCS) on todennut ripsien värjäämisen tietyillä hapettavilla hiusväriaineilla turvalliseksi. Näitä väriaineita sisältäviä tuotteita saa käyttää kyseisiin tarkoituksiin myös uuden EU:n kosmetiikka-asetuksen aikana. Teknokemian Yhdistys julkaisi aiheesta tänään tiedotteen.

 

Kate Moss St Tropezin uudeksi keulakuvaksi

Kate Moss St Tropezin uudeksi keulakuvaksiMaailman kuuluisin muoti- ja kauneusikoni Kate Moss on julkistettu St Tropezin uudeksi keulakuvaksi.

 

Kauneusalan tunnuksista tulossa tappelu

Kauneusalan tunnuksista tulossa tappeluInternetin osoitteiden tunnuksia hallinnoiva ICANN on päättänyt luoda mm. kauneusalalle omat internetosoitteen päätteet. Näiden tunnuksien hallinnoimisesta odotetaan nousevan kiivas taistelu.

 
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Uutiset Kauneudenhoitoala