Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Royal Pink demopäivät Rovaniemellä ja Kuopiossa

Royal Pink Oy järjestää kaksi demopäivääTamperelainen, erityisesti kynsipuolen valikoimistaan tunnettu kauneusalan maahantuojayritys Royal Pink Oy järjestää maksuttoman demopäivän Rovaniemellä ja Kuopiossa.

Demopäivillä on mm. uusien innovatiivisten Artistic Nail Design Rock Hard -geeli ja -akryylisarjojen esittely. Päivän aikana voi lisäksi tutustua MINX:iin ja uuteen MINX Underweariin,  Lash Perfect -ripsipidennyksiin, HI BROW -kulmastailauksiin, "Organic" sertifioituun BCL Spa -tuotesarjaan, Artistic Colour Gloss -sarjan geelilakkoihin ja muihin Royal Pinkin maahantuomiin tuotesarjoihin.

Maksuttomien demopäivien tarkoituksena onkin esitellä Royal Pinkin maahantuomien sarjojen monipuolisuutta ja erilaisia käyttömahdollisuuksia. Paikkoja demopäiville on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. 

Rovaniemellä tapahtuma pidetään 18.11.2013 klo 10 - 16 ja Kuopiossa 25.11.2013 klo 10 - 16. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  tai puhelimitse p.044 055 7034 / Sami Haapa.

Katso mainos demopäivistä täältä.

Sertifioituu BCL Spa -tuotesarja on Royal Pinkin demopäivillä esillä.

ROYAL PINK OY
Aurinkokuja 5, 33420 Tampere
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
p. 045 128 0714
http://www.royalpink.fi/

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Royal Pink demopäivät Rovaniemellä ja Kuopiossa