Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Professional Beauty 2012 on avattu

 

Komedo.fi on mukana jättiläismäisillä Professional Beauty 2012 -ammattimessuilla Lontoossa. Iso-Britannian suurimmat messut vetävät puoleensa näytteilleasettajia ja vieraita ympäri maailman Lontoon ExCel messuhalliin.

Näytteilleasettajiin lukeutuvat suurimmat ihonhoitomerkit, kuten Clarins, Decleor, Elemis, Germaine de Capuccini, Dermalogica, Aromatherapy Associates, Thalgo ja Crystal Clear. Laitteistovalmistajista mukana ovat mm. CACI, Chromogenex ja Beauty Express. Kynsien puolelta mukaan ovat ilmoittautuneet tänäkin vuonna mm. OPI, Jessica, Minx ja CND sekä Bio Sculpture, joka tulee esittelemään messuilla ensi kertaa heidän viimeisimmät väriuutuutensa. Rusketuksen osalta mukana ovat ainakin Fake Bake, Australian Bodycare, Sienna X sekä Sunjunkie, joten nähtävää riittää varmasti kahdeksi päiväksi todella runsaasti.

Mikä juuri sinua olisi kiinnostanut näillä messuilla tai onko jotain josta haluat lisätietoa?

Kommentoi uutista, niin Komedo.fi toimitus yrittää ottaa asiasta selvää ja raportoida suoraan messuilta. Professional Beauty 2012 messujen internetsivut löytyvät täältä.

Professional Beauty 2012 messut on avattu


Posted: 04.03.2012 16:48 by Komedo.fi #35
Komedo.fi hahmo
Selvästi yksi kohoava trendi tulee olemaan 'semi-permanent' oli sitten kyseessä kulmat tai ripset. Kulmien demossa mallille syntyi sabluunaa käyttämällä kulmat, jotka kestävät vähintään 24 tuntia urheilua, uintia tai vaikka juhlimista. Kuvia tulossa myöhemmin...
 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Professional Beauty 2012 on avattu