Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

"Beauty Brunch by Mariela Sarkima" tapahtuman pääyhteistyökumppanina Cailap

Mariela Sarkima järjestää tämän viikon lauantaina jo toista kertaa Beauty Brunch -kauneustapahtuman Design Hotel Klaus K:ssa.

Tapahtumassa Marielan oma kauneustiimi loihtii brunssivieraille veloituksetta pikameikkejä -manikyyrejä ja -kampauksia. Meikkitiimillä on tietenkin käytössään Cailap by Mariela Sarkima-siveltimet ja meikkausvälineet.

Lauantai-iltapäivän kohokohta on huikea "Pretty Scary Hair & Make Up Couture Show". Cailap by Mariela Sarkima -siveltimet pääsevät tositoimiin, kun 13 ammattilaisen tiimi taituroi Marielan suunnittelemat dramaattiset näytösmeikit mallien kasvoille. Näytöksen jälkeen brunssivieraat pääsevät seuraamaan muotikuvauksia livenä, kun valokuvaaja ja bloggaaja Mikko Puttonen taltioi upeat meikit ja kampaukset Marielan ensi keväänä ilmestyvään Hair Bible -hiuskirjaan.

Cailap pääyhteistyökumppanina "Beauty Brunch by Mariela Sarkima" tapahtumassaMalleina näytöksessä nähdään mm. Lumene-kasvonakin tunnettu Emilia Järvelä sekä edellisen Suomen Huippumalli haussa -kauden finalistit Polina Hiekkala, Malla Hyytiäinen ja Annika Åkerfeldt. Trashionista Outi Pyy on suunnitellut näytökseen seitsemän näyttävää kierrätysmateriaaleista valmistettua Trash Couture -uniikkiasua.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita seuraamaan näytöstä Klaus K:n katutason LIVINGROOM Street Bar'iin. Show Time klo 13.00, ei sisäänpääsymaksua, eikä ikärajaa!

Beauty Brunch täyttyi viimeistä paikkaa myöten ennätysajassa, joten kauneuslauantaita päätettiin jatkaa heti brunssin perään, klo 15-18. Cailap on vahvasti mukana myös "jatkoilla". Tapahtumassa on mahdollisuus päästä kokeilemaan Marielan suunnittelemia meikkausvälineitä sekä ostaa niitä edulliseen hintaan.

Liput 5 € paikanpäältä, ei ikärajaa.
After Party -lipun hinta sisältää pikameikin -kampauksen tai -manikyyrin.
+ kaikki halukkaat pääsevät poseeraamaan Mikko Puttosen kameran eteen!

Lisätiedot ja tiedustelut:

Mariela Sarkima
p. 050 346 47 73
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
http://facebook.com/MarielaSarkima/Beauty

Cailap Oy Marketing:
Elina Levonmaa, Markkinointipäällikkö
p. 010 8507 324
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit "Beauty Brunch by Mariela Sarkima" tapahtuman pääyhteistyökumppanina Cailap