Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Katriina Nevalainen teki historiaa ripsissä

Järjestyksessään ensimmäiset ripsienpidennysten suomenmestaruuskilpailut pidettiin Helsingin Messukeskuksessa Kauneusmessujen yhteydessä 12.10.2013.

Kynsimuotoilun SM-kilpailuita jo useamman vuoden luotsannut Ann-Mari Patshijew Competition & Sales CS Oy:stä iloitsi ensimmäisten ripsienpidennysten SM-kilpailuiden osallistujamäärästä; "Aika mahtavaa että tämä ensimmäinen kilpailu sai näin suuren suosion. Jouduin laittamaan kilpailijat kahteen erään, jotta sain kaksinkertaisen määrän kilpailijoita mukaan".

Katriina Nevalainen ripsimuotoilun Suomen mestariksi

Kuva: Rakennekynsialan & Ripsimuotoilijoiden kilpailut (Facebook)Ripsimuotoilun historian ensimmäiseksi Suomen mestariksi valittiin Katriina Nevalainen (Beauty Putiikki / Ylöjärvi). Toiseksi kilpailussa tuli Päivi Härkönen (Studio Ugly Duckling / Oulu) ja kolmanneksi Jarna Kaipila (Beauty Putiikki / Tampere).

Ripsienpidennysten suomenmestaruuskilpailuissa osallistujien tavoitteena oli tehdä kahdessa tunnissa yksittäisillä ripsikarvoilla kauniit, teknisesti hyvin toteutetut ja asiakkaan silmille sopivat ripsienpidennykset. Kyseessä ei ollut fantasiakilpailu vaan teknistä osaamista hakeva ammattilaiskilpailu. Tuomaroinnissa otettiin huomioon lopputuloksen lisäksi myös työskentelytekniikka. Kilpailun voittaja Katriina Nevalainen sai itsellensä rahapalkinnon sekä pokaalin ja lisäksi voittajakolmikon tavoin kaikki osallistujat saivat muistoksi osallistumistodistuksen sekä tuotepalkinnon.

Lisätiedot: Rakennekynsialan & Ripsimuotoilijoiden kilpailut

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Katriina Nevalainen teki historiaa ripsissä