Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Body painting mestaruus Vantaalle

Suomen maskeeraajat ry (S.M.Y) järjesti taas vuosittaiset body paintingin Suomen mestaruuskilpailut  I love me - Kauneusmessuilla lauantaina 12.10.2013 Helsingin Messukeskuksessa.

Body painting -kisan aiheena tänä vuonna oli "Värien renessanssi". Teemassa kuulutettiin nimenomaan värejä ja kilpailijat olivat ottaneet tämän hyvin huomioon. Työt olivat monentasoisia ja värejä oli käytetty runsaasti. Osallistujia oli tänä vuonna 10.

Anette Paananen ja Tuula Ropponen - body painting Suomen mestaruus (Markku Järvenpää / Pixelglamour)

Pisteet ja sijoitukset:

1. Anette Paananen ja Tuula Ropponen 119p.(Vantaa)
2. Stella Sironen 93p.(Oulu)
3. Frolova Dina 86p.(Helsinki)
4. Elina Kymäläinen 83p.(Tampere)
4. Fatma Bendris ja Mia Tetri 83p.(Helsinki)
6. Kai Schön 81p.(Estonia)
7. Katlin Laas ja Torsten Malm 76p.(Helsinki)
8. Heli Tikkanen 69p.(Turku)
9. Jutta Yliselä 59p.(Helsinki)
10. Merike Pesonen 46p.(Mikkeli)

Kisan sponsoreina toimi mm. Make Up For Ever, Joe Blasco, IDhair / Moroccanoil, Dimora, Duroy, Ben Nye, Riitta Vaaran pieni sivellinpuoti, Dr.Hauschka, Kuokkasen peruukkiliike, Sothys, Competition & Sales CS Oy, Grimas, Schwarzkopf, Cameleon Bodypaint, Bare Minerals, TuhatTaika Hiusmuotoilu / Paul Mitchell, Youngblood

Kisoissa tuomareina olivat yhdistyksen puheenjohtaja ja tämän vuoden body painting MM-kisojen hopeamitalisti, maskeeraaja Riina Laine, joka toimii myös päätuomarina. Yhdistyksen kunniajäsen, maskeeraaja Kaija Ilomäki, Valokuvaaja Ari Talusen, Valokuvaaja ja kuvataideohjaaja Anu Horttanainen, hallituksen jäsen, maskeeraaja Jaana Veronika Kuittinen.

Lisätietoja: GSM 050 374 0086 / Krista Karppinen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Suomen maskeeraajat ry on perustettu vuonna 1989. Sen tehtävänä on edistää suomalaista maskeeraustaidetta, olla alan ammattilaisten yhdistävänä foorumina sekä järjestää koulutuksia ja kursseja jäsenistön ammattitaidon kasvattamiseksi. Jäseniä yhdistyksellä on tällä hetkellä lähes 80.

Haluaisitko lukea Komedosta jatkossa uutisia myös maskeeraus-alasta?
Tulokset

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Body painting mestaruus Vantaalle