Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ammattilaispuoli herätti tunteita

I love me -kokonaisuus hemmotteli kävijöitäKomedo.fi lukijat suhtautuivat Kauneusmessujen ammattilaispuoleen varsin kriittisesti.

Viime viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa pidetty I love me -kokonaisuus piti sisällään myös oman erikoisosastokokonaisuuden, johon pääsy perjantaina oli vain kauneusalan ammattilaisilla. Lauantaina ja sunnuntaina alueelle pääsi myös muu yleisö. Vain viikko Wanhassa Satamassa järjestettyjen Kosmetologipäivien jälkeen järjestetyt Kauneusmessut eivät houkutelleet messukeskukseen näytteilleasettajia eikä ammattilaisia odotetusti. Ammattilaispuolen tarjonta koostui pääsääntöisesti kynsialan tuotteista.

"Floppi koko alue"

Myös palaute ammattilaispuolesta oli värikästä; "melko mitätön ...kynsiä,kynsiä ja kynsiä", toteaa yksi Komedon lukijoista. Näytteilleasettajien tuotevalikoimat tuntuivat myös olevan varsin kuluttajasuunnattuja erään lukijan mielestä; "Pitäisi melkein sanoa tähän, että "mikä ammattilaispuoli?"". Toisaalta alueen anniskelut saivat aikaan edes jonkinlaisia kehuja yhdeltä lukijalta; "Ei juuri mitään mielenkiintoa herättävää, luennotkin olivat kiinnostavista aiheista huolimatta yhtä floppi kuin koko alue. Skumppabaari edusti alueen parasta tarjontaa ;)"

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Ammattilaispuoli herätti tunteita