Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

I love me -kokonaisuus hemmotteli kävijöitä

I love me -kokonaisuus hemmotteli kävijöitäHyvän olon, itsestä huolehtimisen ja tyylin suurtapahtumakokonaisuus päättyi sunnuntaina Messukeskuksessa. Kävijöitä vieraili messuilla alustavien tietojen mukaan lähes 40 000.

Terveys-, Kauneus-, Muoti- ja Koru & kello -messujen muodostama kokonaisuus tarjosi kävijöille nähtävää ja koettavaa koko viikonlopun ajan. Kävijöille tärkeitä syitä tulla tapahtumiin olivat kiinnostava kokonaisuus (90 % kävijöistä piti tärkeänä syynä messukäynnille), trendit ja tieto alan uutuuksista (85 %) sekä elämyksellisyys (80 %). Kaksi kolmesta löysi messuilta täysin uuden tuotteen tai palvelun.

Uusi Luonnollisesti-messutapahtuma ensi vuonna I love me -kokonaisuuteen

Muun muassa luontaisterveydenhoitoon, -kauneudenhoitoon, luomuruokaan ja ekolifestyleen keskittyvä uusi Luonnollisesti-tapahtuma tulee mukaan I love me -kokonaisuuteen ensi vuonna. Tapahtuma tarjoaa tietoa ja vinkkejä luonnollisista valinnoista kiinnostuneille.

"Luonnollisesti-tapahtuma houkuttelee kävijöiksi LOHAS-kuluttajia (Lifestyles of health and sustainability). He etsivät hyvää mieltä ja oloa, haluavat osallistua ja vaikuttaa sekä ovat kiinnostuneita mm. luomu- ja lähiruuasta. Suomessa heitä on jo yli miljoona", kertoo Messukeskuksen tuotekehityspäällikkö Reija Könönen. 

I love me -kokonaisuus eli Terveysmessut, Kauneusmessut, Muotimessut, Koru & kello -messut ja Luonnollisesti seuraavan kerran 17. - 19.10.2014 Messukeskuksessa.

Tutkimustulokset: TNS Gallup Media, I love me -messujen kävijätutkimus 2013, 300 vastaajaa.

Lisätiedot:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit I love me -kokonaisuus hemmotteli kävijöitä