Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Ripsienpidennyksissä kilpaillaan ensimmäistä kertaa I Love Me -messuilla

Järjestyksessään ensimmäiset ripsienpidennysten suomenmestaruuskilpailut pidetään Helsingin Messukeskuksessa Kauneusmessujen yhteydessä 12.10.2013.

Ripsienpidennysten asettamista (Shutterstock.com)Kynsimuotoilun SM-kilpailuita jo useamman vuoden luotsannut Ann-Mari Patshijew Competition & Sales CS Oy:stä iloitsee ensimmäisten ripsienpidennysten SM-kilpailuiden osallistujamäärästä; "Aika mahtavaa että tämä ensimmäinen kilpailu sai näin suuren suosion. Jouduin laittamaan kilpailijat kahteen erään, jotta sain kaksinkertaisen määrän kilpailijoita mukaan".

Kilpailun kaikki osallistumispaikat on jo varattu, mutta jonottamalla on vielä pieni mahdollisuus päästä mukaan kilpailemaan. "Kilpailu on ollu täynnä jo pidemmän aikaa, eli kaikki paikat täytettiin heti alkusyksystä. Nyt otamme ihmisiä kilpailemaan jonotus systeemillä, eli jos joku peruuttaa, pääsee jonosta kilpailemaan", Patshijew kertoo Komedolle.

Työskentelytekniikka avainasemassa

Ripsienpidennysten suomenmestaruuskilpailuissa osallistujien tavoitteena on tehdä kahdessa tunnissa yksittäisillä ripsikarvoilla kauniit, teknisesti hyvin toteutetut ja asiakkaan silmille sopivat ripsienpidennykset. Kyseessä ei ole fantasiakilpailu, vaan teknistä osaamista hakeva ammattilaiskilpailu. Tuomaroinnissa otetaan huomioon lopputuloksen lisäksi myös työskentelytekniikka. Kilpailun voittaja saa itsellensä rahapalkinnon sekä pokaalin ja lisäksi kaikki osallistujat saavat osallistumistodistuksen sekä tuotepalkinnon.

Kynsimuotoilun SM-kilpailut samana viikonloppuna

Kauneusmessujen yhteydessä järjestetään 11.10.2013 myös kynsimuotoilun SM-kilpailut. Kilpailu on jaettu useampaan kategoriaan; akryyli (ranskalainen), geeli (ranskalainen) sekä geelilakkaus (nail art). Kilpailun voittaja saa edustuspaikan The International Nail Championship 2014 -kilpailuun Saksan Dusseldorfiin.

Kauneusmessut järjestetään I Love Me -messukokonaisuuden yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa 11. - 13.10.2013.

Lisätiedot: Rakennekynsialan & Ripsimuotoilijoiden kilpailut

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Ripsienpidennyksissä kilpaillaan ensimmäistä kertaa I Love Me -messuilla