Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Olympia Beauty 2013 järjestettiin lasikaton alla

Olympia Beauty Show järjestettiin viime sunnuntain ja maanantain aikana historiallisen kauniissa Grand Hall Olympia messuhallissa Lontoon Kensingtonissa. Ammattilaisille sekä alaa opiskeleville suunnatut messut tarjosivat saman katon alla laajan kattauksen kauneudenhoitoalan tuotteista, laitteista, hoitomenetelmistä sekä lukuisia ilmaisia seminaareja neljästä eri kategoriasta; liiketoiminta, kynnet, meikkaus sekä esteettinen kauneus.

Olympia Beauty 2013Viime vuonna Olympia Beauty messuilla kävi kahdessa päivässä lähes 24.000 vierailijaa ja järjestäjän varovaisen arvion mukaan tuo luku ylitettiin tänä vuonna. Messujen virallinen kävijämäärä julkistetaan myöhemmin Olympia Beautyn nettisivuilla.

Syksyisin pidettävä Olympia Beauty, kuten keväisin Lontoossa pidettävä Professional Beautykin, on ehdottomasti Britanniassa järjestettävistä ihonhoitoalan ammattilaistapahtumista vierailemisen arvoinen. Molemmissa tapahtumissa tietysti nähdään samoja näytteilleasettajia, mutta puolen vuoden ero ajankohdassa mahdollistaa uutuuksien jakautumisen tasaisesti molempien messujen välillä. Grand Hall Olympian tapahtumapaikan erikoisuus on muuten koko messuhallin peittävä lasinen katto, joka luo usein hiukan erikoisen valaistuksen tapahtumalle luonnonvalon kilpaillessa näytteilleasettajien spottien kanssa. Tälläkään kertaa sää ei tuottanut pettymystä, sillä poutainen ja reilun 20 asteen lämpötila loi tapahtumalle miellyttävät puitteet. Osallistuminen Olympia Beauty messuille on ammattilaisille ilmaista, kunhan kävijä on rekisteröitynyt messuille etukäteen.

Messuilla oli kattavasti esillä koko ihonhoitoalan tarjonta, mutta koska olimme Lontoossa, niin tietysti erilaisten rusketus-, kynsi- ja ripsituotteiden tarjonnan paljous jäi erityisesti mieleen. Lisäksi tänä vuonna tuntui olevan mukana enemmänkin erilaisia terveysjuomia tarjoavia näytteilleasettajia.

Alla pienimuotoinen kuvallinen katsaus messujen tarjontaan.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Olympia Beauty 2013 järjestettiin lasikaton alla