Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

SKY kutsuu ammattilaiset mukaan teemapäivään

SKY kutsuu ammattilaiset mukaan teemapäiväänHyviä vuosia ikäihmisille ihonhoidon ammattilaisen lempeällä kosketuksella - teemapäivä 9.10.2013

Ihonhoidon ammattilaisia edustava Suomen Kosmetologien Yhdistys ry yhteistyössä Vanhustyön keskusliiton kanssa haluaa tarjota lempeän kosketuksensa ja ammattilaiskätensä vanhustenviikolla ikäihmisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi 9.10. järjestettävän teemapäivänsä muodossa.

Suomen Kosmetologien Yhdistys ry kutsuu alansa oppilaitokset sekä ammattilaiset mukaan tarjoamaan ikäihmisille lempeän kosketuksen palveluita sekä hoitoja. Alan oppilaitoksia kutsutaan vierailemaan sekä koskettamaan ikäihmisiä pienten erilaisten hoitojen myötä palvelutaloissa ja vanhustentaloissa 9.10.2013 ja alan hoitolayrittäjiä kutsutaan mukaan tarjoamaan ikäihmisille alennettuun hintaa hyvinvointia edistäviä pieniä hoitoja.

Iho on ihmisen suurin elin. Ihoa pitää hoitaa kaikissa elämän eri vaiheissa. Ihminen tarvitsee kosketusta. Ihonhoidon ammattilaisten koulutuksiin kuuluu olennaisena osana kosketus sekä erilaiset hieronnat. Ihmisten hyvinvointia lisääviä ihon hoidon ammattilaisia ovat kosmetologit, kosmetiikkaneuvojat ja erikoisammattitutkinnon suorittaneet kosmetologit. Ihonhoidon ammattilaiset kuuluvat kauneudenhoitoalaan ja opiskelevat kauneudenhoitoalan perustutkinnon alan oppilaitoksissa. Ihonhoidon ammattilaiseksi opiskeleminen kestää 2-3 vuotta

Lähde: Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit SKY kutsuu ammattilaiset mukaan teemapäivään