Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Luonnonkosmetiikan erikoismessut viikonloppuna

Luonnonkaunis 2013 messut 4. - 5.5.2013Pro luonnonkosmetiikka ry järjestää luonnonkosmetiikan erikoismessut tulevana viikonloppuna (4. - 5. toukokuuta) Helsingin Kaapelitehtaalla.

 

Puristamossa on esillä yltäkylläinen luonnonkosmetiikan maailma, yhdistyksen jäsenet esittelevätja myyvät messuilla useiden sarjojen tuotteita: kasvojen-, vartalon- ja hiusten hoitoaineita, saippuoita, sampoita, meikkejä sekä tarvikkeita. Tarjolla on myös normaalisti vain ammattikäyttöön myytäviä tuotteita, erikoiseriä ja huikeita tarjouksia. Meikkausnäytökset ja hoitotuokiot osastolla tuovat tuotteet käsin kosketeltavan lähelle.

Valssaamossa tietoa ja käytännön vinkkejä jakavat myös ekokosmetologit, ja ekokampaajat sekä eri järjestöjen asiantuntijat. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi tarjolla on myös teemaan sopivia tarvikkeita, kuten hiusharjoja, meikkisiveltimiä.

Katso tapahtuman tarkemmat tiedot täältä.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Luonnonkosmetiikan erikoismessut viikonloppuna