Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Maskeerauksen SM:t sirkusmaisissa tunnelmissa

The Professional Make-up Artists of Finland ry:n järjestämät maskeerauksen SM-kilpailut pidetään syksyllä 12. - 13.10.2013 Kauneusmessujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailuiden aiheet on nyt julkaistu.

Tämän vuoden body painting -sarjan aiheena on "Värien renesanssi". Maskeerauskisassa on kaksi sarjaa; oppilaille ja ammattilaisille molemmille omansa. Molemmissa sarjoissa teema tulee sirkusmaailmasta, oppilassarjan aiheena on tänä vuonna "Cirque du Soleil" ja ammattilaiset kisaavat "Sirkus kautta aikojen" -aiheen parissa.

Vuoden 2012 aiheet ja voittajat

Vuoden 2012 body painting -sarjan aiheena oli mystinen ja mielikuvitusta kutkuttava "Avaruus". Body paintingissa osallistujia oli neljätoista, joista kuusi oli kahden hengen joukkueita. Teema oli  antanut varsin samantyyppisiä ajatuksia suurelle osalle tekijöistä. Kisassa oli tasaisen kova taso. Tuomaristo olisi kuitenkin kaivannut tyylien variaatiota ja keskenään erityylisiä töitä, rajumpaa ja rohkeampaa värien käyttöä, sekä enemmän kontrasteja. Mestaruus vuonna 2012 meni tamperelaiskaksikolle Elina Kymäläinen ja Tytti Vaaleri.

Maskeerauksen ammattilaissarjan aiheena vuonna 2012 oli "CSI". Varsin vaativan aiheen johdosta myös tuomareiden joukossa oli asiantuntijuutta haettu niin elokuva-alata kuin poliisistakin. Voiton ammattilaissarjassa vei Emma Räsänen Helsingistä.

Maskeerauksen oppilassarjan aiheena viime vuonna loisti "Prinsessa". Töihin oli panostettu, työsuunnitelmat olivat tuomareiden mielestä hienoja. Vuoden 2012 mestaruuden oppilassarjassa voitti Vantaalainen Piia Poittinen, Make-up Artist Academy/Koulutuscenter.

Lisätiedot

Lisätiedot vuoden 2013 kilpailusarjoista, säännöt sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät The Professional Make-up Artists of Finland ry:n nettisivuilta myöhemmin kevään aikana.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Maskeerauksen SM:t sirkusmaisissa tunnelmissa