Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Rekisteröityminen Olympia Beautyyn on avattu

Olympia Beauty messujen kävijärekisteröityminen on avattuSyyskuun 22. - 23. päivä Lontoon Kensingtonissa sijaitsevaan historiallisen kauniiseen Grand Hall Olympia messuhalliin kokoontuu jälleen toistakymmentätuhatta kauneudenhoitoalan ammattilaista ja alan opiskelijaa.

Saman katon alta löytyy laaja kattaus kauneudenhoitoalan tuotteista, laitteista, hoitomenetelmistä sekä lukuisia luentoja. Vuonna 2012 messut tekivät historiansa kävijäennätyksen kun sunnuntain ja maanantain aikana järjestetyille messuille suuntasi lähes 24.000 vierailijaa. Kävijäennätyksestä huolimatta odotukset tämän vuoden kävijämäärän osalta ovat vielä kovemmat.

Vankan jalansijan saanut messutapahtuma kuuluu syksyn ehdottomiin vierailukohteisiin Euroopassa. Messuilla esitellään sekä julkistetaan normaaliin tapaan lukuisia uusia tuotteita, uusimpia terapiamuotoja sekä koulutusmahdollisuuksia ja lisäksi vierailijoilla on mahdollista myös päästä kuuntelemaan alan johtavien ammattilaisten luentoja lukuisissa eri luentopisteissä hallin 2.kerroksessa.

Osallistuminen messuille on ilmaista messusivuston etukäteisrekisteröinnin kautta osoitteessa www.olympiabeauty.co.uk

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Rekisteröityminen Olympia Beautyyn on avattu