Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

2013 tapahtumatietoja

Vuoden 2013 tapahtumakalanteria on päivitetty. Mikäli sinulla on vinkki tapahtumasta, niin lähetä vinkkisi tai suoraan valmis tapahtumatieto osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Kaipaamme tietoa erityisesti kotimaisista messuista, seminaareista, koulutuksista, teemapäivistä jne.

Kalenteriin jo merkityt tapahtumat näet täältä.

Lähetä vinkki tapahtumasta

Lähetä vinkki tapahtumasta tai suoraan valmis tapahtumatieto osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Tapahtumasta on mainittava vähintään alla olevat asiat, elleivät ne selviä tapahtuman internetsivuilta:

  • Tapahtumatyyppi (messut, luento, koulutus...)
  • Tapahtuman nimi
  • Ajankohta ja paikka
  • Järjestäjä
  • Järjestäjän yhteystiedot
  • Mahdollinen nettiosoite

Komedo.fi varaa oikeuden muuttaa, editoida ja sensuroida tai jättää julkaisematta sisältöä tai lähetettyjä kuvia ilman erillistä ilmoitusta.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit 2013 tapahtumatietoja