Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Professional Beauty 2013 osa 3/3

Professional Beauty 2013 oli menestysProfessional Beauty London 2013 messuilla vieraili tänä vuonna 34.374 messuvierasta. Helmikuun lopussa 24. - 25. päivä järjestetyt messut vahvistivat siten asemaansa Iso-Britannian suurimpana ammattikosmetiikan tapahtumana.

Tapahtuma kokosi yhteen yli 500 merkkiä niin Ihonhoidon, kynsien, rusketuksen, meikkien, välineiden ja muiden hoitoloissa, salongeissa ja kylpylöissä tarvittavien tarvikkeiden osalta.

Kuvia Lontoon Professional Beauty 2013 -messuilta

Komedo.fi julkaisee messuilta kuvia kolmessa erässä, joista kolmas osa on nähtävissä tämän uutisen yhteydessä. Klikkaamalla ensimmäistä kuvaa avautuu se isompana näyttöön. Tämän jälkeen seuraavaan kuvaan pääset käyttämällä näppäimistön nuolinäppäimiä tai vaihtoehtoisesti voit käynnistää dia-esityksen, jolloin sovellus näyttää jokaista kuvaa hetken siirtyen sitten automaattisesti seuraavaan.

Muista katsoa myös osa 1 / Also remember to check part 1 sekä osa 2 / part 2.

For picture inquiries (original pictures etc.), please contact Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Professional Beauty 2013 osa 3/3