Komedo.fi - Ihonhoitoalan verkkomedia

Alan ammattilaiset kokoontuivat Kemiin

Ammattiopisto Lappian Hyvinvointiala järjesti 4. KauneusmessutPohjois-Suomen kauneudenhoitoalan ammattilaisten Kauneusmessut järjestettiin perjantaina 25. tammikuuta Kemissä.

Komedo.fi toimitus ei paikalle lyhyellä varoitusajalla päässyt lennähtämään, mutta onneksi kemiläinen kosmetologiopiskelija Juliaana Riihijärvi pelasti päivän lähettämällä toimitukselle sähköpostin messuista.

"Kauneusmessut järjestettiin Ammattiopisto Lappian hyvinvointialan rakennuksessa 25.1. Järjestimme tapahtuman kahteen kerrokseen ja maahantuojat jaettiin eri luokkiin ja käytäviin. Maahantuojia saapui eri puolilta Suomea ja heitäkin oli lähes 25.  Messuille vierailijoita saapui lähes 200, heitä tuli Nivalan, Oulun seudun ja Lapin ammattiopistoista sekä lukuisia kauneudenhoitoalan yrittäjiä alueelta. Messut olivat pienet, mutta vilinää kyllä riitti ja messuilla tunnelma oli meidän opiskelijoiden osalta kiireinen, koska teimme töitä suurimman osan messuajasta ja vielä messujen jälkeen iltaa myöten. Vierailijoilta saatiin paljon kiitosta messujen järjestelystä ja järjestämisestä näin pohjoisemmassakin Suomessa", Juliaana kirjoittaa.

Kauneusmessut on lunastanut paikkansa Pohjois-Suomen kauneudenhoitoalan ammattilaisten vuosittaisena tapahtumana. Tänä vuonna tapahtumalla oli valtakunnallista vetovoimaakin, sillä Suomen Kosmetologien Yhdistyksen 75. juhlavuoden tapahtumat käynnistyivät Kemistä. Yhdistyksen jäsenten valtakunnalliset virkistyspäivät järjestettiin Kemissä Kauneusmessujen jatkoksi viikonloppuna 25. - 27.1.2013.

Muista tutustua myös Juliaanan ihastuttavaan Who is Juliaana blogiin.

 

Komedo.fi

Komedo.fi on kauneuden- ja ihonhoitoalan ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville suunnattu suomenkielinen sivusto, jonka avulla olet selvillä alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

 

Ota yhteyttä

Akkukahva Media / Komedo.fi

Osoite: PL 133, 15101 Lahti

Puhelin: +358 50 568 0091

Sähköposti: komedo@komedo.fi

Internet: www.komedo.fi

Palautelomake

You are here Tapahtumat Uutiset ja raportit Alan ammattilaiset kokoontuivat Kemiin